dostum karburatörün altında vida varya, sağında bi hortum var. Ucu açık. O karburatöre bişeyler üflüyo muhtemelen. O hortum nerden geliyo? Akü denmi? Kartelden buhar,yağ taşıntı hortumumu? Karburatörde bi problem yok. O hortumun ucu biyere bağlı olması lazım değilmi? o hortumdan karburatörüne motorun çalışır vaziyette iken bişeyler püskürtüyor. Ya yağ, kartel çıkışı, yada akü taşıntı hortumu? Onu bul nedir? Ne değildir?
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Galiba dikkatinizle çözdük durumu. O hortuma baktım geldim şuan. Ucu boş direkt alta sallanıyor. Galiba o sağ taraftaki çıkıntılı yere takılıyor.
Şu fotoğraftada o vidanın altındaki uzantıya takılan bir hortum var
Ama anlamadığım kendinden daha yüksekteki yerleri nasıl kirletmiş bu şey ve ne akıyor acaba buradan?
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
Bir sorum daha var son zamanlarda çıktı bu durum. Motorla iki kişi dik rampa tırmanırken motor tekliyor yekiniyor arada. Tek kişi çok zor hissediliyor ama iki kişi olunca bariz şekilde yekiniyor motor. Karbüratörde temizlendi ama bu durum hala var
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
Motorunun kadranını navigasyon ile karşılaştıran var mı acaba? Ben sürekli 90ı zar zor geçiyor diye dert yanıyordum geçen gün tam 90 ile giderken iki kişi navigasyonla denedim hızı 116 kmh gösterdi çok şaşırdım çok da sevindim. Motor 80 gösterirken de 95 99 km civarı gösteriyor hızı. 100e çıkıyor maksimum motorum, acaba o zaman kaç yapıyor ilk fırsatta denemek istiyorum
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
o boştakı hortumu o karbüratörün altındakı çüke tak ama takmadan önce o vidayı gevset içinde pislik varsa aksin
Cevabınız için teşekkürler. Peki vidayı tekrar sıkarken ne kadar sıkmam gerek?