Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı geceler beyler... :) Ybr için geri sayımım devam ediyor... sınava son 65 gün lisanbs alındıkdan sonra motoru garantiledik demektir.

Selamın Aleyküm iyi geceler abiler ablalar amcalar teyzeler :) İlk motorum Crypton 110 umu 10 gün içinde satabilirsem 2012 esd ile aranıza katılmış olucam :)

a.s. Arkadaşım. Ben bu topiğin gece nöbetçisiyim :)al bi ybr. Fur kırbacı :sunny:

:D vurucam kırbacı inşallah :D burdanda Crypton isteyenlere duyrulur 2011 model 7700 km :D ilk motorum ilk sahibiyim bebek gibi baktım :D

Selamlar arkadaşlar benim motüre 1 çift lastik alacağım takımı 200 TL ye michelin pilotsporty mi alayım yoksa 150 TL ye Pirelli MT 65 mi alayım ne tavsiye edersiniz:silent:

toprak yolda, dağ yolunda kullanacaksan mıchelın alma abi. Ama sırf asfaltta sürücem dersen mıchelın al. Prelli mt 65 90/90 18 taktırdım 2005e sadece arka. Tubless. O biraz daha iyi toprak yolda, biraz daha dişli. ikiside 90/90 18 olmasına rağmen yan yana geldiklerinde prelli hem daha kalın hem daha yüksek ve enli durur.kullanma şartlarına göre seçim yap.

Genellikle asfaltta kullanıcam ama tabikide arada sırada (çok seyrek ve çok az yürümek şartıyla) asfalttanda indiği olacaktır örneğin festivallerde festival alanı yada pikniğe yada balığa gittiğimizde oturacağımız yere kadar inicek asfalttan bunun gibi istisnaların haricinde genelde asfaltta kullanım düşünüyorum :sunny:

ikiside iyidir. Mıchelın sport, adı üstünde tam sport lastiktir. Sıcak asfalt lastigidir. Topraktada götürür. Ama toprakta vraj ve frenleme kabiliyeti zayıftır. Karar senin.

iyiyim fatihim sen nasılsın... gece işe gidicez sürünüp duruyoruz..hava sıcak uyku gelmiyor

iyiyim fatihim sen nasılsın... gece işe gidicez sürünüp duruyoruz..hava sıcak uyku gelmiyor

aynen abi havalar yanıyor dışarı çıkılacak gibi değil hafta sonu erdeğe gideniniz var m ı balıkesir ben gitmeyi düşünüyorum nasip olursada :) 800 km işte o biraz tırsdırıyor :)

S.A arkadaşlar, abiler önemli bir sorunum var.

Karbüratörden bir şeyler akıyor motorumda. Açtırıp temizlettim bir şey yok dedi ama yine oldu. Benzin mi değil mi akan şey karar veremedim. Bir de yakıt sarfiyatı aşırı derecede arttı. Karbüratör temizletmeye gittiğimde cr7 buji taktırmıştım o mu etkiledi yoksa karbüratör yüzünden mi karar veremedim. Buyrun bu da fotosu

2012062620gfgfgfgf4.jpg

dostum karburatörün altında vida varya, sağında bi hortum var. Ucu açık. O karburatöre bişeyler üflüyo muhtemelen. O hortum nerden geliyo? Akü denmi? Kartelden buhar,yağ taşıntı hortumumu? Karburatörde bi problem yok. O hortumun ucu biyere bağlı olması lazım değilmi? o hortumdan karburatörüne motorun çalışır vaziyette iken bişeyler püskürtüyor. Ya yağ, kartel çıkışı, yada akü taşıntı hortumu? Onu bul nedir? Ne değildir?

o boştakı hortumu o karbüratörün altındakı çüke tak ama takmadan önce o vidayı gevset içinde pislik varsa aksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar