Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

az önce bi 2007 ybrye bakmaya gittim..30 km yol yaptığıma bin pişman oldum şu piyasada normal fiyata motor satan yok..fiyatını normalin üstünde tutanlarda resmen motor değil ölmüş essek satıyorlar..ulan senin sattığın motor temizse,sen bu motora masrafsiz diyorsan, ben sıfır motor satıyorum o halde dedim ve ayrıldım olay mahallinden..şerefsiz dolu lan piyasa bebeler..

F54

durmuş sana benim motoru verecektim üzerini de hiç pazarlık yapmadan kestirip attın:jocolor:
şimdi de tırım tırım motor arıyon bak bakalım piyasada böyle motor varmı 3000 tl ye:thumleft:

F54

adem ben motoru satmıyorum sadece apache durmuşla takas edersek verecektim yoksa vermem:cat:
benim motor turbo'suz da çok güzel iş görüyor sen kendi motoruna tak turbo yu istersen ben montaj yaparım:thumleft:

fatih bu benden sana gelsin :rendeer: benim turboya ihtiyacım yok. İki sayfa geriye git ve yazdıklarımı oku. Bulamazsan alıntı yapıverem :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

selam millet ::asker:: demindene 140 km cik yol yaptım :) milas uyku vadisine gittim. Giderken havaalanı yoluna varmadan kasksız, aynasız bi apache ybr li arkadaş denk geldi. Tahminen 60 kg civarı. Tek kişi. Ben artcımla (eşim) bide heybe toplam 160 kg :santa: benle kapışıyo. Benle kapışılırmı? :pl: naptı naptı geçemedi. Bi ara sağa yanaştım 85 km ye düştüm. Arkada kaybolmuştu. Arkadan kaptırmış gelmiş farketmedim vın dedi geçti. :sunny: kökledim gazı tam yakaladım sola sinyal verip sola saptı :santa:
neyse uyku vadisine gittik gezdik, çay içtik. Falan filan güneş beynimize geçti. Dönmeye karar verdik.
Gene milas bodrum yolundan dönüyoz güvercinlik te 34 fb plakalı bi cbr 250 r denk geldi. Kask var, başka koruma yok. Tabi beni geçince şeytan beni gene türttü :pl:aşa yukarı güvercinlikten göl türkbükü kavşağına kadar beraber geldik 25 km falan. Bunun 5 km si ben onun arkasından gittiysem, 20 km si benim arkamdan geldi :queen: göl türkbükü kavşağını geçınce sağa çekti. Yanı bina yok sağda solda niye sağa çekti durdu anlamadım? Tabi ben durmadım. Devam. Hararetmı yaptı durdu acep? Virajlarda ve sıkışık ama akan trafikte hep öndeydim. Demekki bu iş 125 cc,150 cc, 250 cc,500 cc işine bakmıyor. Sürüş kabiliyetine bakıyor :cat:
bu sürüş kabiliyeti konusunu en iyi durmuş (ekmekarası) anlar. bu ara o ybr ve cbr cıdan özür dilerik :pl: dumanlarını attırdığım için :sunny: sevgilerle :rendeer:

benim nitroya ihtiyacım yok. Başlı başına nitroyum ben zaten :cat: :rendeer:

F54

abisi senin motorun oynanmamış yeri yok bırakta gitsin o kadar adam gibi orj bi motorla olsaydın bu anlattıklarına gülerdim ama her yeri bızıklanmış motorla bunların olması normal:cherry:

o ybr ninde maşşallahı vardı. Düzde 110, rampa aşa 130 u geçiyodu. :cat: ama hep arkadan geliyodu :santa:

pelùş bana bi aylığına motor lazım işe gidip gelmeye ondan ucuz birsey bakıyorum bir ay sonra 3e 5e bakmadan satarım zarar falan umrumda değil..benim cengaver motoru da forumdan bir abi istedi geldi baktı görüştük ettik ona verme niyetindeyim ama onun ağustosa kadar beklemeye vakti yok motorsuzluk basına vurmuş:) benim de ybryı verirsem binmeye motorum yok..sana sat dedik senin motoru vereyim sana bunu sen sallandın olum..nakite vericem kı hem yatmasin hem de motorun parası hanıma sözüm..

İyi geceler arkadaşlar nassınız bakem :rendeer: lastikleri bu gün taktım Pirelli MT 65 aldım lastikçi arkayada önede 50 den fazla hava vurdu -janta iyice otursun dedi yeni lastik- bi 40-50 km böyle sür sonra normal havasına düşürürsün dedi :silent: siz kaç hava basıyonuz motorunuza :silent: ön-arka iki kişi yada tek kişi :silent:

abi o iş öyle olmaz. Benim 2005 ede ben arkaya geçen ay prelli mt 65 90/90-18 taktırdım. Tubless olandan. Takılırken lastiğin yanakları deterjanlanırki tam otursun diye. Sonra 50 hava basılır veya taş gibi hava basılır. Lastik kontrol edilirki genelde % 90 oturur. Sonra normal havasına indirilir. Oturmuşsa şayet. Orta ayakta lastiği çevir,dümdüz dönüyosa arkayı 32, önü 30 a düşür. 50 havayla beton gibi olur, kayar düşersin allah korusun.

Arka 32 ön 30 diyosun yani :cat: peki yengenle bindiğimizde kaç yapayım :silent: ben 96 kiloyum korumalarla falan 110 civarı oluyom yengende 86 kilo :silent: yan çantalardaki yük falan yani toplamda 250-260 kilo falan yük biniyo motura :pale:

abi ben hanım artı yük=160 kg. Bu ayar bana yetiyo. Sende artı 100 kg daha var :santa: ozaman ön gene 30 arka 34, 36 arası yap. O ayar yeter. Bak ben sana bi anımı anlatayım. Bi kaç sene oldu. Bodruma gidiyom hanımla. Arka lastiği 1 hafta olmuştu taktıralı. Bodrum bizim ordan 20 km. Rampada arka lastiğin gezdiğini farkettim. Malum rampada arkaya daha çok yük biniyor. Neyse 8 km falan sonra benzinlige girdim arka lastiğin havası az. Taktım pompayı gözüm ibrede. Basıyom basıyom havayı, ibre 20 yi geçmiyo. Lastiğe bi baktım araba lastiği kadar olmuş, canttan fırlayacak:santa: ibre bozuk:pr: hemen indirdim havayı el ayarı. Yola devam. Akşam eve geldim yeni lastik 3-4 yerinden yanak yapmış. Yani balon yapmış :sunny: hemen gittim bi lastik daha aldım :pr: dikkat et senin lastikte balon yapmasın:cat:

Tamam kardeş sağolasın valla elimden geldiği kadar iki kişi binmemeye gayret ederim uzun yolda ama bazen o kadar yüklenebiliyoz işte :sunny: dediğin değerleri uygulucam sağolasın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar