madem bilmiosun nie ısrar ediosun arkadaş ona ayar oluyorum zaten 
3 senedir Sym Wolf Classic 125 kullanıyorum nazar değmesin taş gibi motor Japonlardan sağlam kanımca,krom parçalarda ne paslanma var ne solma bi düşmede farı, kafa karenajı ,aynası kırılan Japonlar görüyoruz (naked,enduro sınıfından bahsediyorum).
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
Wolf 250 de eminim sağlamdır.
dostum uzun mesafede artçıyı yorar diye düşünüyorum... kısa gezilerde sıkıntı olmaz ama karadeniz turunda yengeye yazık olur bence...
...daelim in 250r ini denedim tamam hizlanma ii ama sanki motorda titresim var gibi geldi bendeki drift kadar hatta biraz daha fazla o yuzden otamatikman eledim...
Çift silindir bir makine şehir içi trafiği için gereksizdir ( Mondaila 250 MR kullandım 1000 km kadar trafikte ).
Hele de benim gibi 150 cc sınıfından geliyorsanız biraz daha düşünün derim. Ben 250 MR ı alırken beklentilerim yüksekti ve bana tat vermedi motor. Şehir içinde 150 likten hızlı gidiyordu ama şehir dışı uzun yolda 150 likten çok farkı yoktu. Meğer 250 sınıfı çok fazla hız farkettirmiyormuş. Bunu tecrübe ettim.
Genellikle trafikte seyrediyorsanız tek silindir hem yormaz hemde az da olsa yakıt tasarrufu sağlar. 250 cc sınıfında tek silindir ile çift silindir arasında sağlıklı motorlar ile aynı şartlarda taş çatlasa yarım litre fark olur.
Daelimi nerede deneme şansı buldunuz, kullanıcısı mı vardı? Ben baya bir merak ediyorum o motoru. Titreşim 150 lik bir çinli kadar ise gerçekten hayal kırıklığı olur bende. Alacağımdan değil ama merak etmiştim doğrusu. Hyosung ile ortak bir marka Daelim. O yüzden kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ancak motoru görme şansım hiç olmadı. Biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim, diğer özellikleri nasıldı vs, vs, :wiinkk:i
bayide sifir motoru denedim oyle uzun degil sadece 1km kadar
kalite olarak cinlilerden ii hizlanmasi fena degi freni basarili sayilir
on cift arka tek disk fren dengeli bi durusu var
Ama titresimi benim drift kadar ayaklarda hissediliyo ama gidonda yok gibi birseydi
birde dijital ekrani kucuk gibi geldi bana 8800 lira istediler
bence o fiyati edecek bi motor degil gibi geldi bana