Anaaa benim motorGokhan valla bende ozledim Comet'imi. Hala Mt'den birinde olmasina sevindim.
Bu arada susturucu demişken benim devilin susuturucuyu takınca haydut 230'u geçmiyor ama susuturucyu çıkarınca 260 ı görüyor. Hız merakım oldugundan degil, normalde hızım 130 civarı ama motor bu hızdada rahat gitmiyor, torkun düştügü bariz bir şekilde hissediliyor. Zaten susturucunun delisi serçe parmagı kadar birşey. Devil bu hayatı nasıl yaptı anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Sitede anasayfaya fotografını eklesek 4-5 kişi "anaaa benim motor" diye atlar:mrgreen:
Dogan dün two yetkilileriyle görüştüm. İştme kaybı olan müşterilerine işitme cihazını %50 indirimli veriyorlarmış. Hadi yine iyisiniz
Şaka bir yana ses merakının sonu kötü. Aslında en iyisi orjinal egsoz.
Şuan devilin susturucusu olmamasına ragmen öyle rahatsız eden bir ses vermiyor.Sadece sesin konu biraz degişti. Artık daha kalın tok bir homurtulu ses veriyor.Aksi bir durum olsa uygun bir susturucu yaptırıp onla kullanırdım.
Birde kısa tüp egsozların uzun vadede subaplar vs. e zarar verdigi söyleniyor .Bu konuda ne dersiniz?(malum egsozdan gelen geri basınç düşük oluyor.) veya şöyle diyelim; performans egsozlarının motosiklet saglıgına etkisi nedir?
Karbüratör ayarlarını yaptırıp düzenli hava yakıt karışımını saglasak dahi motosikletin saglıgını olumsuz yönde etkiler mi?
gökhan, devil yanlıs susturucu gondermiş olmasın. cunku saçma oyle 125lik susturucusu gibi.
lucas, bandit hastalıkmıdır nedir, özletio kendini.
gökhan, devil yanlıs susturucu gondermiş olmasın. cunku saçma oyle 125lik susturucusu gibi.