Bu gün cevizbağdan avcılar tarafına gitmekteydim, sonra boğaz köprüsünden karşı yakaya doğru gecmek icin dönüş yapıyodum keskin ve dar bi viraj var.Galiba biraz hızlıydım lowside oldu ve pat diye motordan ayrıldım, işin kötü tarafı kuzende vardı oda hemen ayrılıp düştü.Neyseki kask falan tamdık.Kuzenin eli cok az birşey soyuldu o kadar, ciddi bi yaralanma yok ama kötüydü genede.İlk motorum yani sürmeyi öğrendiğim motor hariçinde hiç düşmemiştim.Hatta ciddi bi tehlike bile atlatmamıştım; aradan 5 yıl gecmiş 5-6 tane motor geçmiş.. Nedendir bilmem hiç şoka girmedim gibi bişey direk kalkıp kuzene mudahale ettim.Motor en sağdan en sola gitti, ben ortaya kadar sürüklendim kuzende sağda olduğu yerde kaldı gibi birşey.Arkadan turing süren bi abimiz durdu önce motoru kaldırıp kenara cektik.Sonra baya bi kızdı fırca attı bana bu motor o kadar yatarmı, düşceğin belliydi zaten falan.Haklıda aslında adam akıllı güvenli sürmüyoruzki.... Sonra kuryeci bi kardeşimiz durdu yardımcı olmaya calıştı baya.Aslında daha önce 100 kere girdiğim viraj bildiğim bi yoldu ama motoru genelde artçılı sürmem, sürsemde bayan olurdu.Fazla ağırlıktan ötürü arka attı galiba direk cok yatınca..... yoksa contra tekniğini iyi uyguladığımı düşünüyorum.Hemde hava güneşliydi, yani asfalt sıcaktı, motoruda yarım saat kadar kullanmıştım, lastiklerde ısınmıştı ama oldu işte.Geliyorum gelicem demiyo pat diye oluyo bitiyo herşey...
Motorda grenajlarda birşey yok, cok fazla incelemedim belki egzoz falan cizilmiştir o tarafa yattı cünkü.Ön fren maneti biraz kafayı yedi gevşedimi noolduysa artık, gaz kolu kırılmadı Allahtan, ki rahat rahat motoru götürüp dükkana koyabildim.Arka ayaklık ve sinyal kırıldı. tahminen 150-200 bişey masrafı var.O önemli değil zaten, bize bişey olmaması güzel.
O kadarda dikkat ederim artçı almamaya, 100 kere cıkıyosam motor üstüne bi kere atrçı alırım.Sırf bu yüzden, en korktuğum şey geldi işte başıma.Birde genelde artçı bindiğinde normalde sürdüğümün 3 katı dikkatli 2 katı yavaş kullanırdım, genelde kızlarda öyle yani.Kuzen erkek olunca hiç yokmuş gibi normal tekbaşımaymış gibi bastım resmen salaklık yapıp...