Haftasonu da görüşemedik, var mı şöyle bir hafta içi kaçamağı yapalım, görüşelim diyen aranızda? Fikirleri alalım, Yunus un park zaten banko onu söylemiyorum bileonun dışında bişeyler var mı?
Haftasonu da görüşemedik, var mı şöyle bir hafta içi kaçamağı yapalım, görüşelim diyen aranızda? Fikirleri alalım, Yunus un park zaten banko onu söylemiyorum bileonun dışında bişeyler var mı?
19:00 da yunusun parkındamı diyorsunuz yani? bana uyar motorumda var bugün
Peki öylede yapabiliriz tabisi
O zaman Listeyi yapıyorum
1)GaCCaLL
2)Bülo(Kameramı unutma la )
3)Turgay
4)?
5)buberk (buğra)
o meseleyi dün halletim :cat:kontörün varsa gelme hiç:queen:
Abi ne 5 lirasından bahsediyosun senin motor 60 liraya anca geliyor çok masraflı5 liraya doyacaksak ben de aç gelem.
5 liraya doyacaksak ben de aç gelem.
Kuru pilav yermiyiz ?
sen gel ama lastiğin yine patlayacasa ona göre hazırlayak kendimizi :queen: bide benim bi kamera vardı hani...
Ben hayatını kaybeden arkadaşlarımızın hız yaptığını sanmıyorum. İncek Liva virajında olduğunu söylüyorlar kazanın. Orası iniş sonrası sert virajıyla ünlü. O tarafta oturan bir arkadaşımın söylediğine göre son zamanlarda yol çalışmaları nedeniyle yol biraz kumluymuş. Muhtemelen kaydılar(( Uff ne basit ölmek.. Acayip moralim bozuk sabahtan beri.. Ne lastik taktırasım kaldı ne başka birşey..
teşekkür ederim, sissy bar ve koruma demirleri var üzerinde 16000TLye cumaya kadar üzerime almış olurum.
Abi gözünüzü seviyim yapmayın, gidip 2008 shadowa 16000 tl vereceksiniz... gidin o paraya 1200 sportster alırsınız
Bkz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sesuarli-ihtiyactan-sahibinden-88552967/detay
Özgür' ün sportster' ı hatırlıyorsun Koray başkan, shadowla, benim motorla ya da herhangi bir japonla kıyaslanamayacak kadar güzel bence...
Dostum dediğin gibi japon cruiserlarla Harley i kıyaslamak doğru olmaz, parça kalitesi, boya ve krom işçiliği, motor sesi ve 100 senenin üzerinde tarihsel geçmişiyle harley bir efsane! japonlarda iyi tabiki ama arada bariz bir fark var, ama Ozan kardeşimiz motoru almış sanırım, o yüzden yorum yapmak da çok doğru olmaz, hayırlısı olsun demek lazım:cat: