[Ankara - MT]

selam arkadaşlar
Ben adana da yım. yarın iş için Ankaraya geleceğim. motosiklet güvenlik malzemeleri yedek parça aksesuar ve ikinci el malzeme satan yer varmı Ankarada bilen arkadaslrdan nerde olduğunu ve iletişim bilgilerini yazmasını rica ederim.

Ben de Konrad Adenour Caddesi üzerindeki Motomax i tavsiye ederim, fiyatlarını yüksek bulanlar olsa da bence değerlendirilmesi gereken bir alternatif! Çoğu motor mağazasında olduğu gibi fiyatlar çok üst limitlerden başlamıyor, ekonomik ürünlerde var, her aradığımı bulabiliyorum diyemem ama yinede gitmekte fayda var!

hoşgeldiniz hocam :rendeer:

dedim ses çıkmıyo ortalığı biraz hareketlendireyim

yemezler ihtiyar senin çadırın bende kurulu kalmış ne zaman alıcan :queen:

beyler buluşma yapılacaksa gelebiliriz hertürlü hiç olmadı bizim ordaki parkta buluşabiliriz sıkıntı yok :p olmadı evde boş kimsecik kalmadı okulu bitti herkezin..

bide fatih abi sevimli kediyide çağırda oda gelsin, hatta hiç gitmesin razıyız :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi kimse sevimli_kedinin profilini tandıkmıki acaba diyerekten incelemeiştir eminim :)

Bir arkadaşıma bizim kamp resimlerini gösterdim, ilk yorumu şu oldu; "Neden herkes göbekli?" :queen: aslında cevap fotolarda saklı zaten :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

hoşgeldiniz hocam :rendeer:

Fatih abi bu mesajın 2006 yılında ilk sayfaya yazıldığının bilincindesin değil mi! Bu kız çoluk-çocuğa karışmıştır abi şimdiye :queen:

Bugün buluşalım sevimli kedi de gelir belki hatta şirinleri bile görebiliriz uslu birer motorcu olursak =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir arkadaşıma bizim kamp resimlerini gösterdim, ilk yorumu şu oldu; "Neden herkes göbekli?" :queen: aslında cevap fotolarda saklı zaten :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Fatih abi bu mesajın 2006 yılında ilk sayfaya yazıldığının bilincindesin değil mi! Bu kız çoluk-çocuğa karışmıştır abi şimdiye :queen:

eheheh :DD :queen:

Yarın bi buluşma yapalım bence, Yunusların park olur, 7.cadde olur:) farketmez, organiatörler bi el atsın, istekleri görelim, akşam 6 da işten çıkıyorum, 6 yı beş geçe ordayım :) Haftasonu da bişi yapsak iyi olur aslında sanki:)

Yarın bi buluşma yapalım bence, Yunusların park olur, 7.cadde olur:) farketmez, organiatörler bi el atsın, istekleri görelim, akşam 6 da işten çıkıyorum, 6 yı beş geçe ordayım :) Haftasonu da bişi yapsak iyi olur aslında sanki:)

bahçeli iyi olur güzel olur da hepimizi toplayacak yer sıkıntı olur..olan da caddeden uzakta olur 7. caddenin anlamı kalmaz...en iyisi park sanki...

Merhabalar herkese aranızda yer varsa bende buluşmalara katılmaya çalışıcam bundan sonra :) Çayyolunda oturuyorum keeway supershadow 250 sahibiyim

Bunlar da motorsa bizimkiler ne? :silent:

[YT]anPZV72dqyU&feature=g-vrec[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

[YT]TCHPUzl0A5E[/YT]

Şebekesimisizin, çete mi, örgüt mü? Toplanmalar, suikast planları... Bende bu akşam o toplantıyı basmassam bana da Osman demesinler...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

Bunlar da motorsa bizimkiler ne? :silent:

Köylü milletin efendisi. Bizim motorlarda bunların atası, temel taşları...

Evet beyler Nerde buluşalım?
Anıtparkda yeşillik çimen vs yok koskoca betonarme bi mekan.
Bizim ordaki parkda yeşillik gözden uzak rahatsızlık verilmeyecek bir yer.
Kimler ne diyor nereye gidiliyor??

Motosikleti
VFR1200X
Koray kumaş pantolonla oturmaya çalışıyodu ya ben orayı beğendim. Çalılıkların arasında tinerci mekanı gibi olan yer. Bakkaldan levazımat alırız mis gibi takılırız :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar