Arkadaslar,
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1078
bunu alsam, kendim uygulayabilir miyim? oyle isitmaymis vs imkanim olmadan tek basina yapilabilir bir is midir? yoksa bir yere goturup 5 10 tl verip yaptirsam mi?
tsk
bence uygulama. hakkını vermek ıcın ısın ehlı olmak lazım. kendın yapınca ılla kı bı yerlerden atıyor,tam oturmuyor vs. ben o kadar ekıpman (ısıtma vs.) ıle bıle yapamadım.
he yaparsın kı cogu kısı de ben yaptım dıyordur ama reklamcının yaptıgıyla kesınlıkle bır olmuyor. + ben mesela kendı desenımı yaptırdım . verdıgım para 30 lıra. kendın yapsan kalıtelı serıt 25 lıra. ? deger mı sence rıske gırmeye
Bugün Barışla buluşmayı umut ediyordum fakat işlerden dolayı ayak uyduramadım. Yarın Allah nasip eder ise plakalarımı alacağım. İzmirli arkadaşlar ile tanışalım, geziler yapalım fırsat buldukça..
barıs bugun baktı kımseye ulasamayıor + buradakı ızmır tayfasının da numaraları yok ; oglen bastı gıttı egepark'a. yemegını yedı, gırnede gazladı ve gemısıne dondu
apacı gıbı cıktım bugun.yavas gıderım dıye. sadece kask taktım.
1.si kendıme guvenım 0a ındı.yıne 1-2-3 bıtrdım bıkac kez ama aklımda hep dusup ölmek vardı.yol boyunca tedırgındım.+ozellıkle ellerım daha cok yoruldu. cıplak elle surulmuyor bu meret
2.si durunca felfecır sıcak oluyor, hızlanınca da ıslaklıktan dolayı usuyorsunuz. tshırtle kesınlıkle bınılmez bence.ıyı hava sırkulasyonu olan bır mont sart.
3.sü benı apacı zanneden bmw 1200 gs lı abıme saygılar.cok moralımı bozdu

terlesem de gıyerım ben. adam 2 saat yol verdı geceyım de kurtulsun dıye. ben de ınatla takıp ettım uslu uslu. en son dayanamadı elıyle yol gosterdı.

full takımlı benı sadece kaskla gorunce dırek apacı sandı dogal olarak
bu arada yarın yola cıkıyoruz. bıkac ay yokum
Arkadaşlar, rodaj sırasında ara sıra yolcu alma konusunda ne düşünüyorsunuz?
fabrıkasyon cıkısı amortısorler orta kararda (2.sertlik derecesi 2/5) dıye bılıyorum. bunu rodajı bıtırmek ıcın servıse gıttıgımde ogrenmıstım ve arkaya arada hanımı alacagımdan dolayı bir tık daha sertlestırmıstım.