Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

lastiklerde olabilir dostum, birde ıslak bi yerden geçtiysen ve lastik ıslaksa da manyak kayıyo =)

Motosikleti
Honda Crf250L
grenaja takozuna gerek yok ya , 150 lira yazık günah 3 grenaj parası :D

aynen dediğin gibi..hatta az bile yazdın..3 grenajdan daha fazlası:)

büyük grenaj 55 tl
hemen arkasındaki küçük grenaj 30 tl
kuyruktaki grenaj 25 tl
orta kafa grenajı 35 tl
yan kafa grenajı 41 tl
TOPLAM : 186 TL :)

eyz

Kaza aninda insanin aklndan nelr nelr geciyor dedim ya ondeki arabaya yapistim ya yere ,gitii sinyaller dedim, ya ne olcak dedim granjlr 52 tl mis zaten dedim:) allhtan dusmedim agir bi motor olsa toplayamzdm yerde kuruydu

Tricolor fiyatları biraz daha pahalıymış sanırım öyle bir söylenti var :) Gerçi yashukawa bilir uğrarsa bilgilendirme yapar.

Honda Cbr 250 kullanıcıları sizlere sesleniorum memnunmusuzu motordan ?
ben Kawazaki Ninja alcam hatta nasipse bugünde alabilirim yeşil renk 2008 model
ama siz yok granajı cok ucuz burasi çok ucuz derken kafamı karıştırıyorsunuz :D
ninjanın kotu yonlerini biliorum servisi sıkıntı fiyatı yuksek 2. elde zor satılır zarar edersin
ama o hondaya sorarım o motora o rüzgarlıkla o iğrenc jantları nasıl yakıştırmış,o jantı gorunce balyozla kırasım geliyor.
görüntü olarak ninjayla cbr 250i yanyana koysam benim gorusum ninja açık ara çok güzel kaslı sexi
ama bu yedek parca ekonomisi biraz aklımı çeliyor

Honda Cbr 250 kullanıcıları sizlere sesleniorum memnunmusuzu motordan ?
ben Kawazaki Ninja alcam hatta nasipse bugünde alabilirim yeşil renk 2008 model
ama siz yok granajı cok ucuz burasi çok ucuz derken kafamı karıştırıyorsunuz :D
ninjanın kotu yonlerini biliorum servisi sıkıntı fiyatı yuksek 2. elde zor satılır zarar edersin
ama o hondaya sorarım o motora o rüzgarlıkla o iğrenc jantları nasıl yakıştırmış,o jantı gorunce balyozla kırasım geliyor.
görüntü olarak ninjayla cbr 250i yanyana koysam benim gorusum ninja açık ara çok güzel kaslı sexi
ama bu yedek parca ekonomisi biraz aklımı çeliyor

ee sen ninja al o zaman niye soruyorsunki :) memnun olmasak burada sayfalarca motor gezilerimizi anlatmaz , sürekli "satıcam lan nasıl böyle bi hata yaptık da aldık bu dandik motoru " derdik değil mi ? :))

yok biz sallıyoruz mutlu olabilmek için , kafamıza göre yazıyoruz, mesela bana göre sinyal 3 tl , elçik 50 kuruş :)

Ben bu parça fiyatlarını anlamadım.Bizim arkadaş yeni kasa cbr 125 in tek sağ grenajını güngörden 200 e sipariş verdi.Konuşkta 300 demiş ?

Ben bu parça fiyatlarını anlamadım.Bizim arkadaş yeni kasa cbr 125 in tek sağ grenajını güngörden 200 e sipariş verdi.Konuşkta 300 demiş ?

Buradanda,Snake_cbr 54 tl ye değiştirdi,hatta geçmiş sayfalarda faturasının resmini paylaşmıştı diye hatırlıyorum:D

Bu gun sabah on tekeri kaydirdim trafikte dusuk hizda ilrlrkn birden trafik kilitlndi cokta asilmdim onu ama dusmekten son anda kurtuldum .1.5 yildir ilk defa bssima gldi .siknti bndemi lastiktemi:)

Geçenlerde fenerbahçe stadın önünde aynısı başıma geldi. Çok ani durdu önümdeki taksi bastım kitledi, çektim bi daha bastım kitledi, bi daha bastım yavaşladı kitleyecek gibiydi yumuşattım durdum ama durdum. Lastik bir faktör ama tamamen ani tepkilerede bağlı. Bide ön tek disk olduğu için fark ettim kitlediğinde gidon sağa çekiyor, zaten geçen sefer bir sürüklendim motorla o zamanda sağa yatmıştı. Bu sefer ben ayaklarla destek oldum ama toplar fena ağrıdı benimde :D

geçen hafta bir kaldırımdan indim kadıköy'de , iner inmez 10 metre gitmeden ufak ama derin bi çukur asfaltta, gece de gözükmüyor abi, ön teker bi düştü refleksle ön freni bi sıktım, dedim tamam artık ön takımı bıraktık burda, patladı sandım bütün malzeme ama bişey yok Allah'tan, çok sakat abi napsak yastık falan mı bağlasak benzin deposunun önüne :)

eyz

Benim gecen sene kazadan sonra yumruk kadar cocuk vardi depoda tam o noktada:)nasill oldu bilmiyorum:(

Benim gecen sene kazadan sonra yumruk kadar cocuk vardi depoda tam o noktada:)nasill oldu bilmiyorum:(

aynısı benim depoda da var halen. kazada gidonun ittirmesiyle elim çarpmış tahminimce. gidonu dondurunce elim tam oraya oturuyor.
aynısı derken yeri değil de cokuklukten bahsettim. depo fazla yumuşak galiba.

Arkadaşlar, rodaj sırasında ara sıra yolcu alma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Motosikleti
Honda Crf250L
ilandakiler ön ve sağ sol sinyaller..orjinal sinyaller fakat kullanılmış..hasar yok..yeni sinyal aldığı için orjinal üzerindekielri satıyomuş..türkiye ye satış seçeneği yok...konuşulursa açabilir belki...

hmm..teşekkür edeirm.

Bugün Barışla buluşmayı umut ediyordum fakat işlerden dolayı ayak uyduramadım. Yarın Allah nasip eder ise plakalarımı alacağım. İzmirli arkadaşlar ile tanışalım, geziler yapalım fırsat buldukça.. :)

Erenle Ağva gezisinde bulduğumuz Bozgaça köyündeki koydan resimler

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar