grenaja takozuna gerek yok ya , 150 lira yazık günah 3 grenaj parası![]()
krds, sni anlymyrz :cyclopsan:queen:Insbin aklndan nelr nelr geciyor dedim ya ondeki arabaya yapistim ya yere ,gitii sinyaller dedim, ya ne olcak dedim granjlr 52 tl mis zaten dedimallhtan dusmedim agir bi motor olsa toplayamzdm yerde kuruydu
Honda Cbr 250 kullanıcıları sizlere sesleniorum memnunmusuzu motordan ?
ben Kawazaki Ninja alcam hatta nasipse bugünde alabilirim yeşil renk 2008 model
ama siz yok granajı cok ucuz burasi çok ucuz derken kafamı karıştırıyorsunuz
ninjanın kotu yonlerini biliorum servisi sıkıntı fiyatı yuksek 2. elde zor satılır zarar edersin
ama o hondaya sorarım o motora o rüzgarlıkla o iğrenc jantları nasıl yakıştırmış,o jantı gorunce balyozla kırasım geliyor.
görüntü olarak ninjayla cbr 250i yanyana koysam benim gorusum ninja açık ara çok güzel kaslı sexi
ama bu yedek parca ekonomisi biraz aklımı çeliyor
aynen dediğin gibi..hatta az bile yazdın..3 grenajdan daha fazlası
büyük grenaj 55 tl
hemen arkasındaki küçük grenaj 30 tl
kuyruktaki grenaj 25 tl
orta kafa grenajı 35 tl
yan kafa grenajı 41 tl
TOPLAM : 186 TL![]()
Ben bu parça fiyatlarını anlamadım.Bizim arkadaş yeni kasa cbr 125 in tek sağ grenajını güngörden 200 e sipariş verdi.Konuşkta 300 demiş ?
bu fiyatlar gerçek mi?
Bu gun sabah on tekeri kaydirdim trafikte dusuk hizda ilrlrkn birden trafik kilitlndi cokta asilmdim onu ama dusmekten son anda kurtuldum .1.5 yildir ilk defa bssima gldi .siknti bndemi lastiktemi![]()
Benim gecen sene kazadan sonra yumruk kadar cocuk vardi depoda tam o noktadanasill oldu bilmiyorum
![]()
ilandakiler ön ve sağ sol sinyaller..orjinal sinyaller fakat kullanılmış..hasar yok..yeni sinyal aldığı için orjinal üzerindekielri satıyomuş..türkiye ye satış seçeneği yok...konuşulursa açabilir belki...