[Bursa - MT]

Evet arkadaşlar. Pazar 32 derece. Yokmu arttıran, plan yapan....
:) Coşkun abi saat 15:00 e kadar her türlü uyar malum 16:00 iş başı :) ama ertesi gün p.tesi tatilim. :) Gürle dağına çıkıp güzel iznik gölü ve marmara denizine karşı bi mangal düşünüyorum. İsteyen katılabilir. P.tesi. :)

:) Coşkun abi saat 15:00 e kadar her türlü uyar malum 16:00 iş başı :) ama ertesi gün p.tesi tatilim. :) Gürle dağına çıkıp güzel iznik gölü ve marmara denizine karşı bi mangal düşünüyorum. İsteyen katılabilir. P.tesi. :)
Saat 15 e kadar takılalım diyecem uzaklara kaçarsak olmaz. Çünkü çok erken. Pazarteside 07:00 - 15:00 çalışıyorum.

Arkadaşlar söylediğiniz rota güzel gözüküyor. Bizde arkadaşlarla bir rota belirlemiştik " ORHANGAZİ- İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA- TERMAL( SU DÜŞEN ŞELALESİ)- DAĞLARDAN NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA." ----------2. ALTERNATİFTE YALOVADAN- ÇINARCIK-SAHİL ŞERİDİNDEN GEMLİK -BURSA. Haziran 9 - 10 bu iki günden biri için planladık.yaklaşık 300 km. Katılmak ister misiniz ?
Ercan kardeş hemen liste ve gezi planı üzerinde yoğunlaşalım bence az kaldı pazara :)

Yeni arkadaş aramıza hoşgeldin umarım katılımcı bir üye olursun gezi ve toplantılarda görüşürüz :) :rendeer:

Hocam çok doğru söylüyorsunuz valla baldız olmasa gitmezdim herhalde düğüne fln :)

yarınki toplantıya katılım çok olsa da şu geziyi planlasak iyi olur aslında ama yine her zamanki gibi olacak gibime geliyor şimdiden...

Saat 15 e kadar takılalım diyecem uzaklara kaçarsak olmaz. Çünkü çok erken. Pazarteside 07:00 - 15:00 çalışıyorum.

Aynen abi 15 e kadar yaptık yaptık sonra ben kaçar işe :)

P.teside malum çoğu kişi çalışıyor bizim dengesiz fabrikada bizim vardiya tatil varmı böyle adalet. Ama tek tesellim. :) No Pazartesi Sendromu. :) :flower:

Bu sezona yetişmene çok sevindim dostum. Zaten bunu dün akşam da anlamışsındır :D

Grenajın yere değmesin inşallah.
Bunu ne zaman beyaza boyuyoruz?

Çok daha farklı planlarım var kaptan yine tek olacak :p yine yek gezecek.Projeyi tamamlayınca açığa vuracağım :p

Arkadaşlar Rotamız şöyle olacak.

1. ALTERNATİF ---- GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN NARLI- KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- DENİZ KENARINDAN DÖNEREK GEMLİK- BURSA

Yeme içme olayına gelince henüz ortada bi karar yok. Ortaklaşa bir kararda verilebilir. Ya bir yere girip texas gibi yer içer kaçarız :p ya da daha organize olup mangal muhabbetine dönebiliriz.

Kalkış saati ve yeri cuma olmadan netleşecektir.

Katılımcılar

1- ERCAN GÖÇMEN - XT 125 R
2- RECEP UZER - YBR 125
3- ÖZHAN ÇOKLAR - JOYYRİDE 200
4-

DÜZELTME

10 / 06 / 2012 PAZAR GÜNÜ

1. KALKIŞ YERİ : KENT MEYDANI SAAT: 9:00
2. KALKIŞ YERİ : KORUPARK KOÇTAŞ ÖNÜ SAAT : 9:30

1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA

YEME İÇME : ORHANGAZİ YA DA YALOVADA ORTAKLAŞA KARAR ÜZERİNE HERHANGİ BİR YERE GİDERİZ.

Katılımcılar

2- RECEP UZER - YBR 125
3- ÖZHAN ÇOKLAR - JOYRİDE 200
4-

ercan kardeş sabahın 9u biraz erken değil mi diyeceğim de yol uzun aslında ideal bir saat :) bir de her zaman korupark kipa girişinde buluşuyoruz biz :)
Akşama kimler geliyor toplantıya millet? Boşuna gidip beklemiyim orda :)

ercan kardeş sabahın 9u biraz erken değil mi diyeceğim de yol uzun aslında ideal bir saat :) bir de her zaman korupark kipa girişinde buluşuyoruz biz :)
Akşama kimler geliyor toplantıya millet? Boşuna gidip beklemiyim orda :)

Gökhan kardeşim kipa girişide olur fark etmez :D Benim aklıma direk orası geldide :) Saat desen haklısın pazar için erken bi saat lakin yol uzun akşam geç kalmak istemeyenler olacaktır elbet. Değişedebilir sıkıntı yok :)

gokhan ılk şeçenk hangısı tam kararlştırınca gelebılırım bn eger pazar gunu bir işim olmazsa gelirim

valla bana uyar kardeşim de bakalım herkese uyacak mı? :)

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

ben 2. Alternatif den yanayım :) herkes bi karar versin de ona göre bişey yapalım millet hadi :)

ben 2. Alternatif den yanayım :) herkes bi karar versin de ona göre bişey yapalım millet hadi :)[/QUOTE] agızının tadını biliyon hee gökhan:cherry:

altanatif 2 çok güzel bir rota katılmak isterdim ama bu cumartesi akşam ben ve ybr akara yollarına düşecegiz.....! katılımcı bütün arkadaşlara keyifli ve kazasız bir gezi dilerim..

Aynen bende 2. alternatif rotadan yanayım ta ki katılabilirsek bir aksilik olmazsa saat 15:00 a kadar :) Allah'tan işyerine yakın ordan zıplarım. :)

DÜZELTME

10 / 06 / 2012 PAZAR GÜNÜ

1. KALKIŞ YERİ : KENT MEYDANI SAAT: 9:00
2. KALKIŞ YERİ : KORUPARK KOÇTAŞ ÖNÜ SAAT : 9:30

1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA

YEME İÇME : ORHANGAZİ YA DA YALOVADA ORTAKLAŞA KARAR ÜZERİNE HERHANGİ BİR YERE GİDERİZ.

Katılımcılar

2- RECEP UZER - YBR 125
3- ÖZHAN ÇOKLAR - JOYRİDE 200
4-

Arkadaşlar rotayı yalovada mola verdiğimizdede kararlaştırabiliriz. Sonuçta oradan sonra ayrılıyor 2 seçenek. Katılan arkadaşların geri dönüş durumuna göre konuşulur kararlaştırılır ona göre hareket edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar