Evet arkadaşlar. Pazar 32 derece. Yokmu arttıran, plan yapan....
Saat 15 e kadar takılalım diyecem uzaklara kaçarsak olmaz. Çünkü çok erken. Pazarteside 07:00 - 15:00 çalışıyorum.Coşkun abi saat 15:00 e kadar her türlü uyar malum 16:00 iş başı
ama ertesi gün p.tesi tatilim.
Gürle dağına çıkıp güzel iznik gölü ve marmara denizine karşı bi mangal düşünüyorum. İsteyen katılabilir. P.tesi.
![]()
Ercan kardeş hemen liste ve gezi planı üzerinde yoğunlaşalım bence az kaldı pazaraArkadaşlar söylediğiniz rota güzel gözüküyor. Bizde arkadaşlarla bir rota belirlemiştik " ORHANGAZİ- İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA- TERMAL( SU DÜŞEN ŞELALESİ)- DAĞLARDAN NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA." ----------2. ALTERNATİFTE YALOVADAN- ÇINARCIK-SAHİL ŞERİDİNDEN GEMLİK -BURSA. Haziran 9 - 10 bu iki günden biri için planladık.yaklaşık 300 km. Katılmak ister misiniz ?
Saat 15 e kadar takılalım diyecem uzaklara kaçarsak olmaz. Çünkü çok erken. Pazarteside 07:00 - 15:00 çalışıyorum.
Bu sezona yetişmene çok sevindim dostum. Zaten bunu dün akşam da anlamışsındır
Grenajın yere değmesin inşallah.
Bunu ne zaman beyaza boyuyoruz?
Nedenki!!!Akşama da yağmur yağmasa bariale:
Nedenki!!!
kıyamamBotumun tokası koptu, ayakkabılarımı giyicem... :salut:
ercan kardeş sabahın 9u biraz erken değil mi diyeceğim de yol uzun aslında ideal bir saatbir de her zaman korupark kipa girişinde buluşuyoruz biz
Akşama kimler geliyor toplantıya millet? Boşuna gidip beklemiyim orda![]()
DÜZELTME
10 / 06 / 2012 PAZAR GÜNÜ
1. KALKIŞ YERİ : KENT MEYDANI SAAT: 9:00
2. KALKIŞ YERİ : KORUPARK KOÇTAŞ ÖNÜ SAAT : 9:30
Arkadaşlar Rotamız şöyle olacak.
1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA
YEME İÇME : ORHANGAZİ YA DA YALOVADA ORTAKLAŞA KARAR ÜZERİNE HERHANGİ BİR YERE GİDERİZ.
Katılımcılar
1- ERCAN GÖÇMEN - XT 125 R
2- RECEP UZER - YBR 125
3- ÖZHAN ÇOKLAR - JOYRİDE 200
4-