redmoon korayın evinde çiğ köfte partisi yapacağız umutt bekleriz.0538 489 90 95 yer etimesgut.saat 12:00arkadaşlar bugün için gezi veya başka bir program varmıdır ? bende gelmek isterim
eğer uygun olursa bende geliyimtam olarak nereye gelmem gerek ?
Bülent hocam o resmi bir cizgi film karakterine benzetecem ama gelmiyor bir türlü :queen.:
[
eğer uygun olursa bende geliyimtam olarak nereye gelmem gerek ?
Gel kardeşim tabiki, Buğra anlatamamış ben tekrar tarif edeyimEtimesgut tren yolu caddesi üzerinde köprüden sonraki ilk ışıklardan girince Hikmet Özer caddesi, caddeden düz ilerliyorsun, sağ tarafta stadyum ve Dumplupınar İlköğretimi göreceksin, yanından yukarıya çıkıp tel ediyorsun, google-maps özellikle atmıyorum, malum internet güvenliği(!)
Korayın tarifiyle ben bile bildiğim yolu şaşırdım :farao:
Ulan ayıp be, ölsek haberiniz olmaz şurda bi Caner vardı nerde ne oldu acaba diyen yok....Anca çiğköfte var mangal var nasıl motorcusunuz siz arkadaş anlamadım ki. Yemekteyiz programı gibi bunlar hep senin başının altından çıkıyor Hüseyin abi.
Not: Çiğköfteden benim yerime de Bülent yesin...))
hayırlı yolculuklar yolun açık olsun...
bu arada millete ne oldu yaw kimsenin sesi çıkmıyo..
Ulan ayıp be, ölsek haberiniz olmaz şurda bi Caner vardı nerde ne oldu acaba diyen yok....Anca çiğköfte var mangal var nasıl motorcusunuz siz arkadaş anlamadım ki. Yemekteyiz programı gibi bunlar hep senin başının altından çıkıyor Hüseyin abi.
Not: Çiğköfteden benim yerime de Bülent yesin...))