[Ankara - MT]

ben ufaktan çıkayım buluşma yerine doğru gideyim.
sinyal ampulunu buldum dün akşam aldım.siz gelene kadar onu takmaya uğraşayım.erken gelen olursa oradayım.görüşürüz.

Abi bana gelsene beraber halledelim o işi?

Ben görmedimki foto falan. Bu poz magnet olmayı hakediyordu. Biz bu pozdan çekebilmek için taa tuz gölüne gittik bülent iyi bilir :cherry:
Olm onun için Zeki çevik ahlaklı ve en önemlisi endülücü bi ruh lazım :queen: bak sana aldıralım bi endülü dicem ama senin sürüş stilin daha çok supermotovari onun için bak elimde güzel satılık supermoto ilanları var :mrgreen:

Motosikleti
VFR1200X
Söyleye söyleye super moto denilen çirkin aletlerden aldıracaksınız bana. Benim ön lastik 2002 üretimli olduğu için stoppie denilen şeyi yapamıyorum kızaklamaya başlıyor son anda. Teker yaparsanda debriyaj sıyırır falan dediler ondanda korkuttular süpermoto alırsak bunları yapabilecekmiyim ben şimdi?

Söyleye söyleye super moto denilen çirkin aletlerden aldıracaksınız bana. Benim ön lastik 2002 üretimli olduğu için stoppie denilen şeyi yapamıyorum kızaklamaya başlıyor son anda. Teker yaparsanda debriyaj sıyırır falan dediler ondanda korkuttular süpermoto alırsak bunları yapabilecekmiyim ben şimdi?

...... bile gorsun :p aslında senin motorlada yapılır ama biliyon at sahibine göre kişniyo :mrgreen: ver bak senin motoru tek teker fatih abiye neler neler yapıyor :queen:

Bknz..
54762-albums499-picture5538.jpg

Motosikleti
VFR1200X
Lan bende bu fotoyu gördüğümde kim bu diye düşünüp durmuştum. Tabi yaa başka kim olabilirdi ki! Adam KİNG dağılın..

Birgün diyorum birgün yakalacam siziiii :) Yarın öğleden sonra Koray la Kızılayda olacaz bu sefer garantiii :) gelcekler yazışalımm :)

Bu arada Sinan? bende gidiyim bir ara yahuu buji yag su vs değişmesi gerekiyor. küçük bir bakım. Nerdedir Sinanın yeri ?

Benim için ilk olan buluşma çok güzeldi, hepinizle tanıştığıma çok sevindim. Ama sürüşü bol bir gezi hevesi kapladı şimdi beni.
saat 22:20 de evdeydim. Arkadaşlar şuan çay keyfi yapıyor olmalı. Bende demleyeyim güzel bir çay

Birgün diyorum birgün yakalacam siziiii :) Yarın öğleden sonra Koray la Kızılayda olacaz bu sefer garantiii :) gelcekler yazışalımm :)

Bu arada Sinan? bende gidiyim bir ara yahuu buji yag su vs değişmesi gerekiyor. küçük bir bakım. Nerdedir Sinanın yeri ?

Konrad da redline diye bir mağaza var bilirsin, motomax in olduğu cadde, redline ın yanında aşağıya, cadde bitince sağa dönüyorsun, RPM Motor, bizi tanıdığını söyle yakinen ilgilenir :)

Konrad da redline diye bir mağaza var bilirsin, motomax in olduğu cadde, redline ın yanında aşağıya, cadde bitince sağa dönüyorsun, RPM Motor, bizi tanıdığını söyle yakinen ilgilenir :)

Sağol Koray Bir de nasıldır ne dir kimdir ustalığı vs dahası bakım için uçmaz di mi bu arkadaş? :) Malum durumlar belli.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok ya adam iyidir birçok ustaya nazaran.fiyatlarınıda uçmadan söylüyor.ben dahil 4 kişi ona gidiyoruz.
yeri de basit aslında turan güneşten yukarı çıkarken hemen solda bi okul var oradan sola gireceksin az ilerde solda.

yok ya adam iyidir birçok ustaya nazaran.fiyatlarınıda uçmadan söylüyor.ben dahil 4 kişi ona gidiyoruz.
yeri de basit aslında turan güneşten yukarı çıkarken hemen solda bi okul var oradan sola gireceksin az ilerde solda.

Redline dan sağ da altta turan güneşten den sol da :) abi bir görüştüğümüz de detaylı anlatın bana :D Şimdi Gözümde canlandırıyorum ok gibi ama , sonra yolda kalmayım .. olmadı ben yapıcam bakımları ama hazır açılmışken karb.sibop ayarlarına şöyle kalbini bilecek bir usta lazım tabi bu arada uçmayan bir usta :D

koray karışık anlattı aslında.yıldız kavşağında olduğunu düşün oran sitesi istikametine giderken 200 metre ilerde solda okul var onun yanındaki yola girince 30 metre ilerde solunda göreceksin.görüştüğümüzde tarif ederiz.

Benim önceki Spyder dan Kaynaklı bir ara iyi hatmeşmiştik oraları :) (redline) okulu iyi biliyorum hatta karşısında olsa gerek bir alan var orada bikaç motorcu (acemi diyelim) motor öğreniyorlardı genelde. Orada çok motorcu var.
Dönüş yolunun sonu da redline a gider zaten.

Ama dediğim gibi işte 4.44 var Bora abi ustaddır ama biraz ona bakım yaptırmak şu sıralar tuzlu olur bana :)

tiflis caddesinden girince ptt şubesinden sağa girince hemen ileride köşede :mrgreen:

Arkadaşlar dün için hepinize teşekkür ederim.. hepinizle tanistigima çok memnun oldum en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)

ula kaç kişi tarif veriyo birisi de harita da göstermemiş:)

bugün napıyonuz beyler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar