[Bursa - MT]

arkadaşlar bu gezi öncesi toplanıyoruz yaaa,sonra yola çıkıyoruz 4 km sonra bir benzinciye giriyoruz. ben diyorumki orhaneli yolu üstünde ilk göbekte bir opet var.oradada buluşabiliriz.böylece yakıt ihtiyacı olan arkadaşlar oradan yakıt alabilir. yada buluşma yeri değişmezse benzinimizi suyumuzu alıp gelelim buluşma yerine. böylece vakitten tasarruf ederiz. ayrıca benzin istasyonunda 10 kişilk bir yığılmanında önüne geçeriz.

benimki nacizane bir görüş...

mehmet kardeş benim birader de işe gidecek bursaya dönecek saat 15:00 gibi istersen gel erken dönersin :)

Evet kardeşim +1 artci anlamında :)

Murat abi kurcalamayalım şimdi herkes yakıtını alıp gelmesi en mantıklısı. Ben msj atarım herkese bugün :)

inşallah güzel olacak hava arkadaşlar ettiğim dualar kabul olur inşallah :) kimse gelmesede ben gitmek zorundayım çünkü :) :p

inşallah güzel olacak hava arkadaşlar ettiğim dualar kabul olur inşallah :) kimse gelmesede ben gitmek zorundayım çünkü :) :p
benim motor yapılmış akünün dolmasını bekliyom başka bi aksilik çıkmazsa yağmurda yağsa çamurda olsa hiç kimse beni tutamaz ben gelirim abi allahın izniyle

merhaba arkadaşlar ben mustafa kahraman maraş mt den bursada olan bir gt250 var motora bakabilecek bir dosta ihtiyac var varmı dır durumu musait olan bir arkadaş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...akimli-2008-model-enjeksiyonlu-86093652/detay
arkadaşlar motor budur bilen taıyan varsa bana 05369249762 yada 05428381357 den 7 24 ulaşabilirsiniz teşekkürler
ben mt de regal

Bizden değil sanırım bu kişi. Yoksa çoktan bir cevap gelirdi :)

benim motor yapılmış akünün dolmasını bekliyom başka bi aksilik çıkmazsa yağmurda yağsa çamurda olsa hiç kimse beni tutamaz ben gelirim abi allahın izniyle

:cat:Al bendende o kadar Emre:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

Al bendende o kadar Emre

GÜNCELLEME

Gidilecek Yol : ORHANELİ BAŞKÖY - ÇINARCIK BARAJ GEZİSİ
Buluşma Noktası : Carrefour Sinema Kapısı Yanı (Koçtaş Kapısı) - Kent Meydanı...
Buluşma Saati ve Tarihi : 27.05.2012 (pazar) - (Kent Meydanı : 10:00 - Carrefour 10:30)

Katılım Listesi :

1. GökhansCbr16
2. Nevin Hoca
3. Çakabey
4. Blue_dolunay
5. Memo06
6. Seçkin
7. Erdem
8. Dec +1 <- Şüpheli
9. Semih +1
10. Search16 Coşkun abi +1
11. Memoli
12. Murat112 +1
13. Nail
14. Erkan +1
15. Alper
16. Ahmanamra
17. Fethi abi
18. Muyat26 +1
19. Tofaş
20. Tofaş
21. Ufuk
22. Cngzmn

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Dostum al bi cbf150 bak keyfine... :)

Beni çoktan eklemiş arkadaşlar saolsun :) Yaklaşık kaç km lik bir parkudur burası ? Yeme içme olayını nası yapıyoruz . Arazi sürüşü olacak mı daha önce hiç o tarafları gezmedimde :) Birde kent meydanında nerde toplanıyoruz

Dalgıç_800 hoşgeldin kardeşim :)

Mehmet kardeş işi boşver sende gel arkadaşla beraber :) :p

Ben +1 oldum :) ama birader gelecek sözlüm köyde bekliyor :)

Hoşbulduk kardeşim bu camiada olmak güzel birşey işin içine girince bu ortamın ne kadar güzel old. daha net anlaşılıyor inş. en kısa zamanda bende aranızda olurum .. yazmasam da takip ediyorum görüşmek üzere.

Günaydın herkeze.. Hava çok güzel görünüyor arkadaşlar ben hazırlanıyorum kent meydanında yada koçtaşta görüşmek üzere :)

Günaydın BURSA MT Sabah Şerifleriniz Hayırlı Olsun

Güzel Bir Yaz Günü Mübarek

Yeni Katılan Tüm Arkadaşlar Hoş Geldiniz

Gökhan Pilaw Bedava Demi ? :pl:

:bounce:Hee yaa toplanın millet yolsuz yoldan Çınarcık barajına geri dönüyoruz ateş yakıp kurtlarla vals yapıcaz...:cherry:

:bounce:Şaka bir yana kalabalık bir grupla oldukça neşeli,pilavlı,ıslak ve benim açımdan bol bayanlı harika bir gezi geçirdik,gerçi biraz kısa gibi oldu ama zatürreye yakalanma riskinin azalması adına iyide oldu, çok güldük yine karnım ağrıdı...Bizimle ilgilenen Gökhan'ın annesine,halasına,azıcık görünüp kaçan nişanlısına ve misafirperver köy halkına kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum,umarım Taş Ocakları sorununuz hallolur(Sabırsızlıkla çekilen fotoları bekliyoruz)...:cat:

Orhaneli Başköy Gezi Resimleri
Gezimizde Bize Katılan Herkeze Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim
Gökhan Sana Ayrıca Teşekkürler Güzel Bir Köy Turuydu Eglenceli Ve Güzeldi
Yolda Ufak Captada Olsa Kaza Yapan Arkadaşımıza Geçmiş Olsun İhşallah Bi Proglem Yoktur ...
Dönüşte Yağmur Yüzünden Fotograf Çekemedim Ama Bidahaki Sefere Güneşli Olursa Daha Çok Çekeriz....

Resimler Üzerine Tıkladıgınızda Büyür Büyük Olasılıkla

YASAL UYAR

Gökhan Bu Pilaw Beni Kesmedi Bir dahakine Mangal Olacak (İhşallah Herkez Hem Fikirdir) ...

Facebooktada Yüklüdür ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar