Yeni Motorumun Kaporasını Verdim; BMW K1300R Special Edition :)

zincir derdinde yok, şaftlı ne güzel,
arka seleye bulabilirsen, mono kapak al oem parts.
Kıskandım ülennn!!! Benim Agresifpisikletim daha güzeeeelll!!!
seninkini bööölee döverrr, tokatlaaaarrrr!!! :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

egzosu henüz değiştirme, beni dinle :) daha zamanı var...
aradaki farkı anlayabilmen için süre geçmesi gerekir, ayrıca akrapovic modellerinden hangisi kullanılıyor K1300R'da?
tüpü küçük olsun orjinalinkinden bari o yüzden soruyorum...

hayırlı ugurlu olsun çok şekil makina çok beğendim
allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Dostum hayat artık iki kişi olarak devam edecek yakında :) Arka koltuğu kapattırırlarmı adama :mrgreen:

Senin motor çoooook özel o bir italyan aygırı, o bir tasarım harikası, o bir o bir :cherry: Varmı ötesi :bounce:

Egzozu beklerim motora alışana kadar. Zaten rodajı bekle denirse beklerim. Ama youtube daki sesler çok iyi :thumleft: İnsan istiyor yani :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Egzozun büyüklüğü hemen hemen orjinalle aynı. Ancak ağırlığı yarısı kadar. Belki başka markalarda küçükleri vardır ama bmw akrapovic kullanıyorsa onu taktırmak mantıklı tabi.

Senin motosiklette Bmw'nin en gösterişli motosikleti yalnız :cat:
gerçekten albenisi olan çok dikkat çeken bir model, ben canlısını gördüm bir tarafta s1rr diğer tarafta k13r,
emin ol k13r'a baka kalırsın... Hayırlı, uğurlu olsun Güle Güle kullan. Evliliğine şans getirsin.

Hayirli olsun tamda BMW bir turlu cozemedigi konjektor arizasi yuzunden bu motorlari geri cagirirken almisiniz ama ne ise hayirli olsun diyelim:pl:

Saka bir yana, cok ilginc bir tecrube olacak , kazasiz belasiz binmek nasip olsun. En yakin zamanda bir TEM yapmanizi diliyorum)

Senin motosiklette Bmw'nin en gösterişli motosikleti yalnız :cat:
gerçekten albenisi olan çok dikkat çeken bir model, ben canlısını gördüm bir tarafta s1rr diğer tarafta k13r,
emin ol k13r'a baka kalırsın... Hayırlı, uğurlu olsun Güle Güle kullan. Evliliğine şans getirsin.

Sağol Deniz Bey :) Bakalım yarın görücez yavruyu :)

hayırlı uğurlu olsun bayılıyorum bu makineye deli tork var ve tüm sürüş şekillerine uygun mükemmel bi makine

Tekrar teşekkürler herkese :) Bir heyecan aldı götürdü beni. İlk kez dokunucam motora yarın :)

Arkadaşlar biraz önce borusan çankaya'daydım. Motorcuğum beni orda bekliyordu. :sunny: :santa::santa:::baaas:: ::sas:: :cherry: Motor dehşet güzel. Fotoğraflar falan halt etmiş. Çok içten söylüyorum. Böyle bir makine görmedim :bounce::bounce: . Bütün detaylar kalite kokuyor. En ufak basit görünen bir yer yok. Yani motor konusunda hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu anladım.:cherry: Yanındaki s1rr inanın çok sönük kalıyor. Bilindik her zamanki race işte yani. Neyse kötülemiyim ama hislerim bunlar :cherry::cherry:

Eğer yakından görebilseydim çoktan bu motorun sahibi olurdum.

Motorun tüm ödemesini yaptım :) Baya hafifledi motora ayırdığım hesap :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

Bu arada wind shield zaten varmış Special Edition donanımında :) Çok da yakışmış öyle sonradan takılma gibi durmuyor. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

Bu da akrapovicli k1300r :)

Ss'leri aratmaz hani :bounce: :p

http://www.youtube.com/watch?v=9_7sQ4N9P3o

6-7 yıl sonra tüm motorlar ucuz :) Alın bence teknolojinin dibini yaşayın :) Reklamlaaaaar:cherry::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Motorda ABS, Traction Control, ESA (electronic suspension adjustment) iki konumlu elcik ısıtma vs standart. Daha birçok şey var da henüz ben de bilmiyorum... Haaa en önemlisi yani öldürücü darbe Quick Shifter :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------

Sevinçten gaza geldim, kusura bakmayın artık :D :D

@Glock ada benzer birşey demiştim. Düşünce olarak fiyat performans olarak tarzım degil demiştim F4 icin ama BMW tip olarka tam istedigim tipte ve tarzda @Glock alınma lütfen seninki kötü demiyorum sadece benim tarzım RR degil :D Allah kazasız bealasız kullanmayı nasip etsin

Yarın akşam motor borusan çankaya'da olacakmış :cherry: Mesai saatleri içinde gidip inceleme şansım olacak :cherry:

Vay be evlilik hediyesi gibi oldu bu :) 12 gün sonra düğünüm var ...

Evlliğinizde motorunuzda hayırlı olsun. Sanırım müstakbel eşiniz YA MOTOR YA BEN diyecek birisi değil.
Naked motorlar içinde alınabilecek en güçlü, en iyi ve en güzel motorlardan birisini seçmişsiniz. Eşiniz ve yeni motorunuzla kazasız belasız yolculuklar yaparsınız inşallah...

Evlliğinizde motorunuzda hayırlı olsun. Sanırım müstakbel eşiniz YA MOTOR YA BEN diyecek birisi değil.
Naked motorlar içinde alınabilecek en güçlü, en iyi ve en güzel motorlardan birisini seçmişsiniz. Eşiniz ve yeni motorunuzla kazasız belasız yolculuklar yaparsınız inşallah...

Eşim ilk söylediğimde beraber bineriz demişti. Yoksa cesaret edemezdim devamlı binme şuna diyen biri olsa. Çekilmez yani. Çok şükür o konuda problem yok.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------

@Glock ada benzer birşey demiştim. Düşünce olarak fiyat performans olarak tarzım degil demiştim F4 icin ama BMW tip olarka tam istedigim tipte ve tarzda @Glock alınma lütfen seninki kötü demiyorum sadece benim tarzım RR degil :D Allah kazasız bealasız kullanmayı nasip etsin

Tarzlar farklı olabilir tabi. Beğeniler de. Glock'un motor kendi dalında çok özel ve güzel. En estetik ss bence.

ya şimdi bişey demek çok zor, herkesin farklı beğenisi var tabiki F4RR'la Bahadır Bey'in motosikletini kıyaslayamayız...
Ama K13R'ın yanında S1RR'ın sönük kalması doğrudur!
Napalım BEE!!!:pl::pl::pl: Delirtmeyin ADAMI!!!! Elcik ısıtmam, quickshift, abs, elektronik süspansiyonum olmayabilir!!!!
Beni EZMEYİN :salut::salut::salut: :cherry:

Bak bak baaaak alınmış genç :cherry: :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Kardeş madem italyana biniyosun, saçını da şöyle "iyice" bir jölele yana ayır falan yani bir atraksiyon olsun bu ne ya asker traşlı italyan erkeğe mi olur :queen: :queen: :queen: :queen:

:D :D :D :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------

kafada saç mı kaldı Allahını seversen... Biz agustaya binip sefa sürenlerden değiliz :queen:
BEMEVE'miz yok ki :) Seninde resmini görürüz elbet Bavyeralı SS subayı şeklinde...

Valla benim motorda askeri renkte falan alıp götürmesinler beni de balyozdan :p :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar