Yeni Motorumun Kaporasını Verdim; BMW K1300R Special Edition :)

Arkadaşlar sonunda 4-5 aydır karar veremediğim motorumun kaporasını yatırmış bulunmaktayım. Motor İstanbul Borusan'dan gelecek. Çarşamba-perşembe gibi bende olacağı söylendi.

En başında z1000 bakıyordum sıfır olarak. Ancak gün geçtikçe ss'ten tutun harley'e kadar bir çok karar değişikliği oldu. Hatta bir ara MV Agusta'ya niyetlendim, ama bir takım araştırmalar sonucunda ondan da vazgeçtim. Harley'in istediğim rengini İzmir'de bulamayınca İstanbul'dan almak da istemedim. Tavırları hoş değil açıkcası. Kıl olursam olurum yani. :)

Neyse kısacası k1300r'ın elektronik özellikleri 175bg'lik gücü, bmw olması, ve tasarımını gerçekten beğenmem neticesinde kararımı verdim ve kaporayı borusana gönderdim. Benim için doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Aradığım güzel bir tasarım, ses ve iyi bir marka idi, o da oldu. Eski bir ss'çi olarak otobanlarda ölümüne hız kasmayı çok da çekici bulmadığımdan bu karar yerinde oldu bence.

Bir sorun olmazsa (borusan kaynaklı) bu hafta gerçek resimleri eklerim. İnanmayan arkadaşlar Borusan Çankaya İzzet Bey'le görüşebilirler. :cherry: Şaka tabi neden inanmayasınız yahu :) Ha verdiğim isim gerçektir ona göre :cherry:

Motor resimdekilerle aynıdır. Renk aksesuar açısından,

di-3DJKYP9H.jpg
[/IMG]

di-XN78.jpg
[/IMG]

di-4GSO58ZB.jpg
[/IMG]

Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin. Hepinize sevgiler :):king:

hayırlı olsun da harleyde karar vermemeiş miydin sen...?

motor problemini çözdüysen rahat bi nefes alcam....kesin aldın di mi:) ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bahadır kardeş,bende heyecan yaratmadı,sana hayırlısı olsun,iyi günlerinde kullanasın.

Konsept gibi duruyor... :mrgreen:
Eğer kesin kararın ise hayırlı olsun :cherry:

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın kazasız belasız inşallah :mrgreen:
arada kurtuluşdan geçerseniz bağarttırın da yakınlardaysam kaçırmiyim gözden falan her zaman görülebilecek bir makine değil :queen:

Beğenmedinizmi yaw enteresan :silent: :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

Bahadır kardeş,bende heyecan yaratmadı,sana hayırlısı olsun,iyi günlerinde kullanasın.

Yaştandır :cherry: Sağol :cherry:

hayırlı olsun kardeşim en üst motoru almıssınız .nekadar a aldınız direk sordum amma :mrgreen:

Zaman ötesinden fırlamış gibi..............:bounce:
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..:cherry:

Para kalıplarını tam anlamıyla bitirdiğim zaman bu motoru almak için para basmaya başlayacağım. :p
Şimdeden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Alınca bi tur verirsin değil mi :cat:

S1000RR'dan daha güzel bir motosiklet almışsın! BRAVO! :thumleft:
BMW'yi sevmiyorum fakat bu modeli gerçekten çok hoş ve alternatifsiz...
Güzel bir seçim yapmışsın, senin adına çok sevindim! Allah utandırmasın, kazasız belasız kullanmanı naship etsin!
İyi günlerde, güle güle kullan.
Not: www.rizoma.com 'a gir 2012 katalogunu indir ve kendine aksesuar beğen :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun...Allah kaza bela göstermesin.
2 tekerde son noktayı bulmuşsunuz.bundan sonrası 4 tekerde lamborgini yada ferrari olur galiba :)

Ağzına kadar teknoloji,performans,kaliteyle dolu.Çok uçlarda bu motor ya aşık olursunuz ya nefret edersiniz ,tebrikler iyi seçim.

S1000RR'dan daha güzel bir motosiklet almışsın! BRAVO! :thumleft:
BMW'yi sevmiyorum fakat bu modeli gerçekten çok hoş ve alternatifsiz...
Güzel bir seçim yapmışsın, senin adına çok sevindim! Allah utandırmasın, kazasız belasız kullanmanı naship etsin!
İyi günlerde, güle güle kullan.
Not: www.rizoma.com 'a gir 2012 katalogunu indir ve kendine aksesuar beğen :)

Sağolasın:) Ben de çok beğenerek alıyorum gerçekten. Farklı olması çok hoş. Benim motosiklet konseptime de uyuyor daha ne olsun. :) Rizomaya bakmaya başladım bile :cherry:

Hayirli olsun.

Kac kisi bu motor icib kac maasini vermesi gerektigini hesapladi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar