Yeni Motorumun Kaporasını Verdim; BMW K1300R Special Edition :)

Askerleri daima sevmişimdir :bounce:

di-H3LQBK2G.jpg
[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Yeni motorun ilk resmi borusanda :)

konunun gizli fanları oluşmuştur sanırım ben gibi.
hayırlı uğurlu olsun, daha fazla caps bekliyoruz :flower:

Bu arada rodaj 1000km imiş. Yani egzoz olacaksa çok beklemeyeceğim demek oluyor ;)

f4protectivecoverheadli.jpg

f4protectivecoverheadli.jpg

img1111l.jpg

img1112re.jpg

img1113vb.jpg

img1114nc.jpg

wheelnuts9.jpg

motogpreservoirshroud.jpg

img1117lh.jpg

img1116r.jpg

Ortalığı şenlendireyim azcık, bazı aksesuarlarım.
ufak tefek cıvata sıparişlerimde var yakında başka resimlerde çekerim.

Bu arada rodaj 1000km imiş. Yani egzoz olacaksa çok beklemeyeceğim demek oluyor ;)
Hayırlı olsun!!! Rengi çok güzel Maşallah! Allah Kazadan-Beladan-Nazardan Korusun!

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

eğer yoksa al, tavsiye ederim çünkü gerekli bir parça
hem görsel hem işlevsel açıdan gerekli...
Not: eğer kendin takabilirsen sen tak! servise taktırırsan lastiği sökebilirler...
ben lastiği sökmeden taktım biraz zor oldu, ama bazı el alet ve aparatlarımla kolaylık sağladı.
servise kalsaydı lastiği sökerdi...

Sağol Glock'cuğum :) Çok içime sindi maşallah nazar değmesin ya :) Sökeceklerse istemem tabi. Bir araştırıyım onu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Motoru çalıştırdığımda egzozdan beyaz duman çıktı. Hava yağmurluydu ve serindi tabi. Ne dersiniz normalmidir?

akrapovicbmw12a.jpg
titanyum akrapovic egzos...
aksb13rft1tlrcz.jpg
karbonfiber akrapovic egzos...
7810525416.jpg
K1300R rear seat cover karbonfiber...
Reçeteni yazdım Bahadır Bey... Geçmiş olsun! :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Normaldir, Bir süre bekle motoru-egzosu ısıt, sonrasında duman falan kalmaz terleme yapar soğukken ve duman çıkar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

sen yinede servise sor 95-97 oktan hangi benzini koyayım diye???
ben 97 kullanıyorum egzosum tertemiz...

Arka koltuğa kolayca takılıp çıkatılabilen bişey olsa alırdım o parçayı :)

Akrapovic olarak bmw birinci resimdekini kullanıyor. Ben de onu taktırırım. Orjinale daha yakın hem... ;)

mono kapak kolay takılıp çıkarılır, dert etme çok şık duruyor! araştırırsın yinede...

Bi alayım şu motoru garaja. Yavaş yavaş getiririz aksesuarları. Bu ara evlilik hazırlıkları çok yoğun. Malum bilirsin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Kesinlike alacağım parçalardan biri carbon engine cover,

http://www.japan-webike.it/products/9742841.html

ya bayılıyorum mükemmel makine
torkunu düşündükçe aklım gidiyo resimlerine bakarken kaslı tasarımı gördükçe bayılıyorum ön takıma bayılıyorum sürüş seçenekleri olmasına bayılıyorum
tek nefret ettiğim yönü ve neredeyse k1200-k1300 ü almama sebebim arkasında borusam gibi bir firmanın bulunmasıdır

Görücez bakalım borusanı. Alım süresince iyiydiler :) Servis konusunda falan ne olur bilmiyorum ama bme sahibi arkadaşlar bir sorundan bahsetmedi. Yanlız sezonda aşırı yığılma olabiliyormuş serviste. Bu sebeple gün veriyorlamış şu gün gel diye.

Bu arada eski bir arkadaş vardı z1000 kullanan. O da istemiş k1300r. Ama ben aldım sonuncusunu :) Beni aradı buldu. Vazgeçersen haberim olsun. 3000km'ye kadar alırım diyor :) Ulen daha motoru evimize getirmedik. İşe bak :)

Leo vince 'in sesi daha bir vahşi sanki :)

http://www.youtube.com/watch?v=Dhx98OpRTdQ

BMW' ler yapıyorsa iyi bişey demektir :p :cherry:

Glock sese bak ama yaaa :flower: :cherry:

Teşekkür ederim glockcuğum :) Seninki de öyle "gerçekten"... Allah kaza bela vermesin, ikimiz de yeni aldık. Tabi tüm motorcu arkadaşlar için bu dileğim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Sesi de en iyi ss lerden biri diye okumuştum bir yerde. Güzel güzel maşallah :) Korlas'ı motor için aradığımda arrow var demişlerdi. Şekil şemal aynıymış. Ben olsam alırdım ama tabi tercih meselesi...

şekli şemali aynı mv agusta ama arrow a fason yaptırmış komple titanyum ama şimdilik çok erken ve 3000euro yada daha fazla uçuk fiyatlar...
ilerde belki ama çokta oynamak istemem açıkcası ya... kararsızım o konuda.
bende sana çok teşekkür ediyorum, seni çok iyi anlıyorum :wiinkk:
allah yüzünü güldürsün, heyecanın eksik olmasın, evliliğinde hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar