BMW arabalarına böbrek ızgarayla bir kimlik kazandırdı. 1kk öteden bir arabanın önünü gördüğümüzde bmw olduğunu anlıyoruz. Bu bence süper bir tasarım anlayışı. Aynısını audi yeni nesil arabalarında yapıyor. Izgara şekline dikkat ederseniz hepsinde aynı. Alfa romeo da ayrı iyi bir örnek.
BMW bu tutumu ki bence çok doğru, motosiklette de bu şekilde sunuyor bence. Bu şekilde aynı arabalar gibi amblemine bakmadan hangi motor olduğunu anlayabiliyoruz. s1rr düşünürken bu far konusu benim de kafama takıldı. Ama resimlere baktıkça hoşuma gitmeye başladı. Samimi söylüyorum. Kişilik kazandırıyor bence. Ve psikopat bir görüntüsü var

Motora da yakışır hani

Kısacası ben çok sevdim
Glock, haklısın ama sonuçta bu ticari bir sözleşme, akrapovic popüler bir marka. Yani motorlarına bu uygundur diye anlaştıklarını pek sanmıyorum. Two brothers, yoshimura, leo vince bunlar da oldukça tanınan markalar yani işlerini ciddi yapan firmalar. Komple sistem alacak olsam belki akrapovic olsun derim ama sonuçta slip on. Sadece ses için takılacak. Akrapovic üstelik ses olarak biraz volume'u düşük egzozlar yapıyor. Fiyatı 2000 usd. Buraya getirme ve gümrük masraflarını katarsan ne olur bilmiyorum. Şu durumda 650 dolarlık leo vince, two brothers veya arrow daha çekici geliyor.
Görkem Bey'e katılıyorum bu konuda. Maksat güç almak değil sonuçta.