www.kolayresim.com
a yukle. resım acıldıktan sonra asagıda paylasım kodlarında "bbccode" u kopyala, buraya yapıstır
scmıs

cok dınle , az konus demısler. bos bos konusmaktan arada bır sıcıo
fıltre egzozla beraber ıyı olur zıra bahsettıgım gıbı motorun hava gırısı-cıkısı ne kadar rahatlarsa bu o kadar ıyıdır. ben de almayı dusunuyorum
sadece yıkanmaktan zıyade belırlı kmler (her fıltreye gore degısır) sonrasında cıkarıp , fıltreyı temızledıkten (bu da fıltreye gore degısıyor.bazıları yıkanıyor bazıları sadece kuru temızlık ıstıyor) sonra kutusunun ıcınden cıkan yag ıle yaglayarak kullandıgımız omurluk fıltreler bunlar.
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
ya sonucta bu kısırlasma motora gore degısır. sımdı 10nm dekı kısırlasma mıktarı 20nm ye gore ya 100nm ye gore aynı olmaz. yani bu senın hıssedebılecegın mıktarda bır kısırlasma olmayacaktır

ust devırler elbette duzelıyor. bunu hıssetmek bıraz daha kolay. he psıkolojık olarak da bır ıyılesme oluyor elbette

. bu yızden dedım hıssetmek daha kolay dıye.
egzozun benım acımdan en ıyı yonu,yuksek suratlerde dahi ruzgardan fazla geldıgı ıcın sesı muazzam vıtes atmaya baslıyorsunuz. onunuze bakarken motor devrını takıp edemedıgım ıcın cok rahat yakalayamıyordum vıteslerı ama suan "maasallah" saat gıbı oldum