adem sen hayatında o 10 beygirlik titan başka bi motora bindin mi ki 142 beygir olsa ne yazar diyorsun:queen:beni gaza getirme hacıı. 142 hp olsa farketmez :santa:
adem sen anca 50cc çift silindir mobilett le teker yaparsın :bounce:1200 lük harley e bindim,anasını bile belledim :queen: farketmez cc olayı. 1800 lük goldwing getir, pati atayım teker yapayım :queen:
hedef hazır durmak yok intika titan la gezmeye devam diiyorsun yaniarskerde tank ve gzpt kullandım. Gzpt yi 15 ay kullandım. 2000 yılı tatbikatlarına gittim. Çamura batmış biçok man kamyonu çekip çıkardım. Askerde bile aklımda bi honda titan almak vardı. Hayaldi, gerçek oldu :queen:
adem bende 250 cc almak isterim ama ben daha önceden cubla gezerdim işe falan giderdi şimdi ybr aldım aynı işleri onunla görüyorum 500cc de alsam aynı işleri göreceğim yani hepsi aynı gibi o yüzden ben büyütmek istemiyorum ne olursa olsun ybr beni idare eder zaten düzde de 100km/h rahatlıkla yapıyor ee 250cc de alsam aynı hızla seyir ederim fakat 250cc kaçması başka olur yoksa bence arada fark yok:cat:sıfır ybr alırsam kahrımdan ölürüm ben :queen: ybr almam. Alırsam millet dötüyle güler bana. Hedefimde suzuki inzuma var.l:
ya adem senin daha bi defa uzun yol yaptığını görmedim...inzuma uzun yol için, titan şehir içi 100 km lik yolar için :cat:
ya adem şu 20 yaşında motoru yok şöyle yok böle dyip övüyorsun ya hastayım sanatamam kesin gir bi bak. 96 titan canavar canavar. Çiğerini söküp ciğer sote yapayım dedim, ciğerini çıkaramadım. Ne ciğer varmış motorda yaw :queen:
len adem nbr
bana mesaj yollamışsın anormal bi durum yok herşey güzel ciddi mesajlar yazmamın sebebi ciddi konularda ciddi yazarım...