Arkadaşlaraz önce aka lastikte M4 ( Metrik 4 plastik vidası gördüm içim gitti( vidayı sökmedim söksem havası inecekti lastiğin motoruda sürmediğim için önümüzdeki zamana bıaktım ama bu lastiği nasıl nerde tamir ettirebilirim varmı bildiğiniz yer.
Lastik "tubeless tel jantlı" gerçekten öyle tekrar sormayın diye tırnağa aldımmetzeler tourance
valla ünalcım dün birden gelişti.ben de zaten gece koray da kaldım.sabah ta yazdık buraya kimse ilgilenmedi.yoksa şirket durumu yok.Herkese selam.. Vayy geziye gidiyosunuz...! Hadi bu Eryaman grubu haber vermeyebilir de; Hüseyincim sana hiç yakıştıramadım. Yinede eğlendiğinize sevindim..
Arkadaşlaraz önce aka lastikte M4 ( Metrik 4 plastik vidası gördüm içim gitti( vidayı sökmedim söksem havası inecekti lastiğin motoruda sürmediğim için önümüzdeki zamana bıaktım ama bu lastiği nasıl nerde tamir ettirebilirim varmı bildiğiniz yer.
Lastik "tubeless tel jantlı" gerçekten öyle tekrar sormayın diye tırnağa aldımmetzeler tourance
valla ünalcım dün birden gelişti.ben de zaten gece koray da kaldım.sabah ta yazdık buraya kimse ilgilenmedi.yoksa şirket durumu yok.
Lastikçi de fitil ile tamir ediyorlar, sorun olmuyor,
lastikçiye gitmeden veya giderken biraz hava bas, idare eder.
Dostum lastiği söküp bi lastikçiye götürüp şambriyele yama yaptırman gerek. Köpükde işe yaramayacaktır o yüzden ya hava basıp gidip birilerine söktüreceksin ya da senin ellerinden öpecek
Lastik şambriyelli abi fitil işe yaramaz.
Dostum lastiği söküp bi lastikçiye götürüp şambriyele yama yaptırman gerek. Köpükde işe yaramayacaktır o yüzden ya hava basıp gidip birilerine söktüreceksin ya da senin ellerinden öpecek
Lastik şambriyelli abi fitil işe yaramaz.
Ben yanlis anlamadiysam lastik tubeless, yani iclastiksiz, ya da sambriyelsiz, dolayisiyla, fitil ile tamir olur bence, eger vida lastik yanagindan girmediyse. Tel cant olup da tubeless lastik kullanan bmw ve capanord biliyorum, daha gecen gun mevzusu olmustu ordan hatirliyorum. Dolayisiyla havasi azaldiysa biraz hava basip lastikciye gidene kadar idare edilebilir.
kenanım arkadaş tırnak içine alıp tubeless diye tyani şamyelli değilşahsi fikrim erhan abinin dediği doğru ha üşenmez ise orta ayağa aldığında arka teker zaten askıda kalıyor o vaziyette arka tekeri söküp direk tamirciyede götürebilir, bildiğim kadarıyla hakanlarda arabada vardı pek bi problem olmaz.Yakın olsaydık beraberce hallederdik sökme takma işini ama madem tam inmiyor direk hava basıp lastikçiye gitmek daha kolay.
Tel jant tubeless olmaz Bülent, lastik üzerinde tubeless yazıyor ama iç lastik olmadan olmaz. Bazı özel uygulamalar var yapılan ama bu özel uygulamalardan kullanıldığını sanmıyorum. Dolayısıyla iç lastik var ve yama yaptırmak lazım.
Lan endülücü sen bari yapma, hangi tel janta özel uygulama yapmadan tubeless lastik kullanırsın ? Lastiğin üzerinde tubeless yazıyor adam haklı ama tubeless değil. Benim pirelli route lastikte de kocaman tubeless yazıyor ama iç lastik var. İç lastik olmadan tel jantın bağlantı yerlerinden havanın kaçmasını nasıl engelleyeceksin acaba merak ettim ?
olm ne biliyon janta özel uygulama yapılmadığını??Birde sen nerde gördün kenan şamyelli lastiğe giren vida ve inmeyen şamyelli (yani tube type) lastik bana bi de hele? ordan hoplayıp duruyon??
haşamyelli lastiği nasıl tubeless sisteme çevirirsin hava kaçırmasını engellersin onuda istersen burdan anlatayımyahut istersen de bakimde bi resmi videosu falan vardır onu bulayımda yollayayım sana
Edit:Kenanım özel uygulama dediğin 2 tüp silikon ve eski bir şamyelden ibaret onuda belirteyim..
Lan kes bana bıdı bıdı yapma, ben ne diyorsam o. Şambriyel diyorsam şambriyel tamam abi haklısın de otur bir kerede yaa![]()