[Ankara - MT]

hoşbulduk öncelikle cuma günü bende gelmeye çalışcam inş. tanışmak çok güzel olcak bu arada racer imin marş motoru bozuldu yarın sabahtan onu halletmem gerekiyor dün akşam herşey normalken sabah marş çok zor çevirdi vurdurarak çalıştırdım iş çıkışı kapalıydı yarın sabaha kaldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-GaCCaLL
2-Bulent78
3-nezih77
4-redmoon
5-Dr.MZÇ
6-Erhan
7-qsTah

benim buluşma işi tırtladı beyler...öğlen acilen aydın a gitmem gerekiyo...cumartesi günü dönerim belki...

hoşbulduk öncelikle cuma günü bende gelmeye çalışcam inş. tanışmak çok güzel olcak bu arada racer imin marş motoru bozuldu yarın sabahtan onu halletmem gerekiyor dün akşam herşey normalken sabah marş çok zor çevirdi vurdurarak çalıştırdım iş çıkışı kapalıydı yarın sabaha kaldı

Onlarda ayak marşı yokmuydu??Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :sunny:

benim buluşma işi tırtladı beyler...öğlen acilen aydın a gitmem gerekiyo...cumartesi günü dönerim belki...

Hayırdır erhan kötü bi durum yoktur inşallah?

vay arkadaş, buluşma yerini arıyorum bulamıyorum mesajlarda.
bi gizli buluşmalar, bi gizli tokalaşmalar örgütlenmeler filan.
bulacam lan sizi cuma günü :)

Abi bu adamlar enteresan benim de ismimi gezi listesinden falan silmislerdi, hayir farketmesem beni komple atacaklar yani gruptan, burda sirket var kesin, sana bile boyle yapiyorlarsa bana neler yapmazlar yahu, daha yeni uyeyiz, dun bir bugun iki:)

Bulusma yeri milli kutuphane, yunus emre salonu. Ari studyosu karsisi diyordu, simdi motorla gelince, ari studyosunun karsisindan mi giricez iceri, ben 18:30 da orda olurum, insallah saganak yagmura falan yakalanmayiz, bu arada kilit falan hicbisey yok bende, motoru orda birakinca surpriz olmasin bize:) Teorik teorik egitilelim biraz, belki acemiligimiz bi kuble olsun azalir.

Cuma iş çıkışı başka bir organizasyon var katılmak isterdim yoksa etkinliğe , ankarada sezonu açamadım halen ,dün yine marş almadı benim motor , yiba çarşısında bu akü şarj aletlerinden var mı ?

Abi bu adamlar enteresan benim de ismimi gezi listesinden falan silmislerdi, hayir farketmesem beni komple atacaklar yani gruptan, burda sirket var kesin, sana bile boyle yapiyorlarsa bana neler yapmazlar yahu, daha yeni uyeyiz, dun bir bugun iki:)

Bulusma yeri milli kutuphane, yunus emre salonu. Ari studyosu karsisi diyordu, simdi motorla gelince, ari studyosunun karsisindan mi giricez iceri, ben 18:30 da orda olurum, insallah saganak yagmura falan yakalanmayiz, bu arada kilit falan hicbisey yok bende, motoru orda birakinca surpriz olmasin bize:) Teorik teorik egitilelim biraz, belki acemiligimiz bi kuble olsun azalir.

öz ankara mt diye grup yapalım bülentciğim, bunlardan bize fayda yok :)
(gruptan kasıt motosiklet grubudur.)
kütüphanede buluşma da gördüm ya gözüm açık gitmem azizim :)
serseri motorcuların yüzkarasısınız lan :D

Cuma iş çıkışı başka bir organizasyon var katılmak isterdim yoksa etkinliğe , ankarada sezonu açamadım halen ,dün yine marş almadı benim motor , yiba çarşısında bu akü şarj aletlerinden var mı ?

Hocam ben hep nenehatun caddesinden gecerken bir tane lacivert er-5 goruyorum, senin motor o mu yoksa, her gordugumde icim giderdi, butun kisi alet uzeri acik sekilde oyle kaldirimda gecirdi. Bir ara direk er-5 mi alayim diye dusunuyodum ama para cikismadi, iyiki de cikismamis, bana fazla gelirdi, her yola ciktigimda tedirgin olacaktim. Bu arada senin motor karburatorlu di mi, vurdurunca da mi calismiyor?

Hocam ben hep nenehatun caddesinden gecerken bir tane lacivert er-5 goruyorum, senin motor o mu yoksa, her gordugumde icim giderdi, butun kisi alet uzeri acik sekilde oyle kaldirimda gecirdi. Bir ara direk er-5 mi alayim diye dusunuyodum ama para cikismadi, iyiki de cikismamis, bana fazla gelirdi, her yola ciktigimda tedirgin olacaktim. Bu arada senin motor karburatorlu di mi, vurdurunca da mi calismiyor?

Yok hocam ben yeni geldim Ankaraya, ilk başlarda biraz tedirginlik oldu bende de, temkinli kullanmakta fayda var başlangıçta çünkü agresif güçlü bir makine, motor karbüratörlü ama vurdurması zahmetli oluyo tek başına garajdan çıkar ittir falan daha doğrusu imkansız yokuş yukarı çıkarması tek başına, bu şarj aletlerinden alayım diyorum o yüzden, akü boşaldı bi kere ondan sonra kullanmaya fırsat olmadı şarj tutmadı bi türlü.

Ben de gelmeyi istiyorum ama arabayla gelsem olur mu. Henüz motorsuzum :)
Tabi hanımdan da izin almak var önce...

Basin sagolsun be Erhan, uzuldum simdi. Yapabilecegimiz, elimizden gelecek birsey olursa haber ver...

Erhan başın sağolsun Allah gani gani rahmet etsin.

Bu arada cuma ve cumartesi günü ben ve Erol katılıyoruz, hava durumuna göre Pazar ki eğitime gelmek niyetimiz.

Diğer yandan bugün 1200 Süper Tenere yi bir saat boyunca test etme imkanim oldu. Biraz abartıp 75 km falan yapmışım, ama baştan sormuştum Allahtan, ne kadar kullanayım nereye gideyim belirli bir parkurunuz varmıdır diye. İlk test eden ben olduğumdan ve o saatte kimse olmadığından takıl abi kafana göre sizin için ne zaman kafi gelirse dediler ben de biraz geziverdim:flower: . Pişman olmamışlardır umarım :sunny:
İzlenimler pek yakında....
Aaaa dur bi de foto koyalım

IMG-20120510-WA0001.jpg

vay arkadaş, buluşma yerini arıyorum bulamıyorum mesajlarda.
bi gizli buluşmalar, bi gizli tokalaşmalar örgütlenmeler filan.
bulacam lan sizi cuma günü :)

Kestanesi çizilenlere haber vermiyoz reyiz :p (Kestaneden kasıt kullanıcı nicki) :queen:

Motomaxda var turgay telde söylemiştim.. :cat:
Ben de gelmeyi istiyorum ama arabayla gelsem olur mu. Henüz motorsuzum :)
Tabi hanımdan da izin almak var önce...
İsterseniz yayan gelin hiçbir problem olacağını sanmıyorum..

ananem vefat etti sabah onun için gidiorum...beklenen bi durumdu...

Başınız sağolsun erhan Allah Gani Gani rahmet eylesin..

Erhan başın sağolsun Allah gani gani rahmet etsin.

Bu arada cuma ve cumartesi günü ben ve Erol katılıyoruz, hava durumuna göre Pazar ki eğitime gelmek niyetimiz.

Diğer yandan bugün 1200 Süper Tenere yi bir saat boyunca test etme imkanim oldu. Biraz abartıp 75 km falan yapmışım, ama baştan sormuştum Allahtan, ne kadar kullanayım nereye gideyim belirli bir parkurunuz varmıdır diye. İlk test eden ben olduğumdan ve o saatte kimse olmadığından takıl abi kafana göre sizin için ne zaman kafi gelirse dediler ben de biraz geziverdim:flower: . Pişman olmamışlardır umarım :sunny:
İzlenimler pek yakında....
Aaaa dur bi de foto koyalım

http://i1100.photobucket.com/albums/g411/davutyuksel/IMG-20120510-WA0001.jpg

Bugün 6-7 arasıda gökhanla benim randevum var inşallah yetişiriz yakınsan sanada uğrarız ordan abi :cat:

Arkadaşlar bir arkadaşa Suzuki DL650 V-Strom alıyoruz. Aşağıdaki iki ilandan sizce hangisi daha akla yatkın. Endurocu arkadaşlardan yorumları bekliyorum :)
Fiyatları ve modelleri aynı. İzmirdekinde sadece topcase var, Balıkesirdekinde 3 lü çanta seti. İzmirdeki 56000 kmde Balıkesirdeki 70000 de.
Önümüzdeki hafta alacağız kısmetse.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-2004-siyah-v-strom-dl-650-85087961/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-satilik-dl-650-vstrom-83331611/detay

Erhan başın sağolsun kardeş. Allah sabır versin.

Ben yayan geleyimde beni artçı alacakmısınız 185 boy 100 kilo, tecrübesiz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Erhan başın sağolsun Allah sabır versin. Ben yaya geleyim de ordan biyerlere giderseniz benden artçı olur mu. 185 boy 100 kilo tecrübesiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar