Arkadaşlar, cumartesi günü Ermenekteki etkinliğe gelmek isteyen varmı? Ben gitmek istiyorum :cat: Hadi parmaklar havaya,Katılımcıları bekliyorum :flower:
arkadaşlar bu akşam HIDIRELLEZ miş.:wiinkk:
yav acaba 5 mayıs akşamı mıydı,yoksa 6 mayıs akşamı mıydı?ale:
Günaydın millet...
Dünkü toplantıda, Kaktüsün kapanacağı söylendi daha doğrusu restorasyon çalışması nedeniyle geçici olarak bir süreliğine kapanacakmış, bu durumda eğer toplantı yapacaksak yeni toplantı yeride belirlememiz gerekecektir.
Benim önerim tekrar ÇAMLIK CAFE olarak olacaktır ama sizlerden gelecek olan önerilerde olabilir...
Merhaba arkadaşlar,
Muzaffer,
Çarşamba günleri bir araya gelinmesini Adana Mt nin Çarşamba toplantısı olarak değil,
bir kaç arkadaşın sohbet ortamı diye nitelendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Çünkü form üyelerinin büyük bir bölümünün ilgisini çekmediği ve bu birlikteliğin Adana Mt
toplansı olarak değerlendirilmediği kanaatindeyim.
Bu nedenle çaba sarf edip, yürek tüketip,mekan belirlemeye oylama yapmaya falan pek
gerek yok diye düşünüyorum. Bu sohbet ortamına katılmak isteyen 3 - 5 kişi bir gün önce araşır,
telefonlaşır bir yer belirler ve sohbetini eder. Herkesin herkeste telefonu var. Merak eden, sohbeti özleyen,
ordaki insanarla bir şeyleri paylaşmak isteyen zaten bulur.
Siteye yazan kişi sayısı alttan okuyanların neredeyse % 10. Onun için burada bir şeyler ilan etmeyede pek
gerek yok. Hatta gezi resimlerini yayınlamayı dahi anlamlı bulmuyorum.
Sohbete, geziye katılmaya gerek duymayan bir üyenin gezi resimleri ile alkası ne olabilir ki.
Ama biz yüzsüzlükle burada gezi resimlerini yayımlamak için kendimizi yırtıyoruz.
Muzaffer,
Bunların hepsi benim şahsi kanaatim. Amacım kimseyi etkilemek yada itham etmek değil.
Sadece toplantı dediğin sohbet için çabana saygım, ve sana verdiğim değerden dolayı
açıklama gereği duydum. Adana' da olupta sıradışı bir işim olmadığı sürece Çarşamba
günleri seni arar, bulunduğun mekanada gelirim. :cat:
Çok pahalıcısın yaaaa:queen::queen:benim önerim benim işyeridir.çay,kahve ,su,kola,meyve suyu;5tl dir kabulse benden okey.aksini düşünen olursa ÖNERİM iptaldir ona göre:bounce:nargile 20tl okadar.
Sevgili arkadaşlarım.
benim/bizim için önemli olanın dostluk olduğu kanaatindeyim.evet ADEMin yerinde başlayan bu dostluk ve arkadaşlığın pekişmesine önemli katkıları olan bu buluşmaların sonlanmaması gerekir.bizler birlikte olmak istediğimiz için birlikte oluyoruz.bunun MT ile bence hiç alakası yok.adı her hangi bir şey de olabilirdi.MT. diye anılmasının sebebi,bu forumda yazışmalarımız,birbirimize günaydın,gezi duyurusu,diğer duyurular,başsağlığı,kaza geçirenden haberdar olmak,yeni motor değiştiren arkadaşlarıma iyi dileklerin iletilmesi vs.gibi konularda haberleşmektir.bence bu konular çok önem taşımaktadır.çünkü hepimiz gün içinde işimizin başındayız ve ilk fırsat bulduğumuz anda bakalım kimler neler yazmış acabadiye 2-3 dakikalığınada olsa girip bilgilenmemizi sağlıyor.yüzyüze birlikteliğin olabilmesi için de belirli bir günün olması gerektiğine inanıyorum.yine Çarşamba olsun derim.
şu kısacık ömrümüzde,gönül verdiğimiz rüzgar ve ikiteker sevdasını tatlı sohbetlerle paylaşalım ,iş ve diğer streslerle hepimizin boğuştuğu günümüzde olumlu düşünerek birlikteliğimizi devam ettirelim derim.
Neyse,artık yavaş yavaş yaz sezonununda gelmesi ile birlikte,açık alanları tercih etmeliyiz. benim önerim,hani ışıklardan otobana doğru giderken tam çamlığa giriş yolunun sağında yeni açılan,bahçe içerisinde havadar olan bir mekan var.muhtemelen orada da her içecek ve nargile de vardır.artık her yerde var zaten.oraya gidilip hem deneriz,hemde memnun kalınırsa devam ederiz.ne dersiniz?
arkadaşlar nihayet elimde kalan son gezi resimlerini de yükleyebildim.buyrun iyi seyirler.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...-hafta-da-g-antep-nizipteydi.html#post2676993
Bence bu iş senin önderliğinde devam etmeli :cat:
abi 5 günlük hava tehmininde günlük güneşlik gözüküyor.
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
hayırlısı bakalım.