- Konu Yazar
Merhaba beyler.
Bu benim 2. CBR125 im. İlki siyahtı 2006 modeldi 36.000 km de idi.
Yeni kasa bir CBR125 ile yarışmıştık o varken. Düz yolda tam korumalı risksiz bi şekilde merak etmeyin
Sadece hangisi geçer merak ettik.
Benim motorum geçti yeni kasayı. Debriyaj balatası bitik olmasına rağmen geçti.
Gelelim şuandaki duruma. Şuanda 2005 model 16.900 km de CBR125'im var.
Dün aynı arkadaşla dolaşıyorduk " hadi hangisi daha hızlı deneyelim dedi" pekala dedim. Çocuktan resmen fark yedim...
Bu motor ciddi manada yürümüyor. Önceki CBR ile dağlar kadar fark olduğunu resmen hissediyorum. Bir CBR125 in gitmesi gereken hızı, yapması gereken ivmelenmeyi yapamıyor.
Zincir dişli takımı yeni. Debriyaj balatası bitik falan da değil.
Neden bu böyle. Bu motor "sağır?" mı ?
Not. motoru bir üni öğrencisinden aldım. 2007 çıkışlı motor. çocuk sadece yaz aylarında binip üniye gitmiş. yani motora 3 ay binmiş 9 ay yatmış. bu işlem en az 1-2 kere tekrarlanmış. Çok fazla yatmış olduğundan mı kaynaklı bu problem.
Çözümü nedir bunun yahu.
Dipnot: milletle yarışıp hava atmak değil amacım, bir sorunu var ki bu motorun gitmesi gereken hızda gidemiyor. Buda beni rahatsız ediyor.
Teşekkür ederim...
Bu benim 2. CBR125 im. İlki siyahtı 2006 modeldi 36.000 km de idi.
Yeni kasa bir CBR125 ile yarışmıştık o varken. Düz yolda tam korumalı risksiz bi şekilde merak etmeyin
Benim motorum geçti yeni kasayı. Debriyaj balatası bitik olmasına rağmen geçti.
Gelelim şuandaki duruma. Şuanda 2005 model 16.900 km de CBR125'im var.
Dün aynı arkadaşla dolaşıyorduk " hadi hangisi daha hızlı deneyelim dedi" pekala dedim. Çocuktan resmen fark yedim...
Bu motor ciddi manada yürümüyor. Önceki CBR ile dağlar kadar fark olduğunu resmen hissediyorum. Bir CBR125 in gitmesi gereken hızı, yapması gereken ivmelenmeyi yapamıyor.
Zincir dişli takımı yeni. Debriyaj balatası bitik falan da değil.
Neden bu böyle. Bu motor "sağır?" mı ?
Not. motoru bir üni öğrencisinden aldım. 2007 çıkışlı motor. çocuk sadece yaz aylarında binip üniye gitmiş. yani motora 3 ay binmiş 9 ay yatmış. bu işlem en az 1-2 kere tekrarlanmış. Çok fazla yatmış olduğundan mı kaynaklı bu problem.
Çözümü nedir bunun yahu.
Dipnot: milletle yarışıp hava atmak değil amacım, bir sorunu var ki bu motorun gitmesi gereken hızda gidemiyor. Buda beni rahatsız ediyor.
Teşekkür ederim...