5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

F54

Doğrudur erhancım lakin benim gözümü açtığım ilk yuvacıktı , konuyu baştan sona tekrar okudumda heyecan bastı şimdi :)

konu açılacakmı buradan devammı edeceğiz adımı yazacağımda :cherry:
irfan abi bu geziden sonra hani biz balığa gidecektik sen kayış attın ya o iş ne oldu:farao:
taaaa geçen sene ki balık mevzuuu yanii:thumright
bende bu gün malzemeleri hazırladım kasa yı (yeşil kasa varya o) cub a göre tasarlamıştım ybr ye uydurmak için baya uğraştım eksikleri not aldım salı günün den sonra su kenarında takılacağım alacağım bir şişe de köpek öldüren şarap verecem şarabı verecem şarabı dünya işlerinin biteceği yok biraz da kafama göre takılayım:cat:
gelmek istesen seni de beklerim bi kadeh şarap ısmarların benden sin yani:bestmt:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi bu geziden sonra hani biz balığa gidecektik sen kayış attın ya o iş ne oldu:farao:
taaaa geçen sene ki balık mevzuuu yanii:thumright
bende bu gün malzemeleri hazırladım kasa yı (yeşil kasa varya o) cub a göre tasarlamıştım ybr ye uydurmak için baya uğraştım eksikleri not aldım salı günün den sonra su kenarında takılacağım alacağım bir şişe de köpek öldüren şarap verecem şarabı verecem şarabı dünya işlerinin biteceği yok biraz da kafama göre takılayım:cat:
gelmek istesen seni de beklerim bi kadeh şarap ısmarların benden sin yani:bestmt:

sen beni mi takip ediyorsun bilader :cherry: yuvacık 3 haziranda daha zaman var balık tutmaya sıkma tatlı canını :) bu arada şarap beni bozar şekerim :)

F54

sen beni mi takip ediyorsun bilader :cherry: yuvacık 3 haziranda daha zaman var balık tutmaya sıkma tatlı canını :) bu arada şarap beni bozar şekerim :)
aga ben yuvacığa gelmem ...
balık mevsuzu ise şaka değil bi akşam kaçalım haziranda ayarla kendini veya bu ay da olabilir atalım oltaları takalım zilleri takılalım korayı da alırız bize çay demler:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
aga ben yuvacığa gelmem ...
balık mevsuzu ise şaka değil bi akşam kaçalım haziranda ayarla kendini veya bu ay da olabilir atalım oltaları takalım zilleri takılalım korayı da alırız bize çay demler:queen:

aynen fatih güzel olur hatta süper olurda yuvacığa niye gelmiyorsun onu anlamadım ??? :)

Yuvacik insallah olur bu yaz. Hatta Mayis 26-27 yada Haziran 2-3 olsa süper olur ;)

Selamlar,

yapılsın tabi ya...
mt yeleklerinide giyer, motorcu melekler olur otobana çıkarız yine....

arkadaşlar bu arkadaki gir cbf 250 motosiklet kimin ?
tanıyan varmı aranızda yada kendisi buradamı ?

di-9RBW.jpg

Arkadaşa minik diye hitap ediyorlardı....senin eski cbf i kullanıyor sanırım.
evet coşkun abi motor benim motor 2 km uzaktan görsem tanırım varsa öyle motor resim isterim,

ancak kullanan arkadaş km olayını biliyormu çok merak ettim,
ben o motoru merterde bir kuryeye satmıştım, sonra kartaldan biri almış,
daha sonra motor beşiktaşda barbaros bulvarında bir motorcuda ilanını gördüm, sonra burada resmini gördüm,
sanırım arkadaşım haberi yok o kadarda ayzdım cbf 250 topiğine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar