vay beee bir yıl geçmiş 2. yuvacık gelsin gariii![]()
2. değil 6. yuvacık gezisi olacak
Tarih 3 Haziran 2012
irfan abi bu geziden sonra hani biz balığa gidecektik sen kayış attın ya o iş ne oldu:farao:Doğrudur erhancım lakin benim gözümü açtığım ilk yuvacıktı , konuyu baştan sona tekrar okudumda heyecan bastı şimdi
konu açılacakmı buradan devammı edeceğiz adımı yazacağımda :cherry:
irfan abi bu geziden sonra hani biz balığa gidecektik sen kayış attın ya o iş ne oldu:farao:
taaaa geçen sene ki balık mevzuuu yanii:thumright
bende bu gün malzemeleri hazırladım kasa yı (yeşil kasa varya o) cub a göre tasarlamıştım ybr ye uydurmak için baya uğraştım eksikleri not aldım salı günün den sonra su kenarında takılacağım alacağım bir şişe de köpek öldüren şarap verecem şarabı verecem şarabı dünya işlerinin biteceği yok biraz da kafama göre takılayım:cat:
gelmek istesen seni de beklerim bi kadeh şarap ısmarların benden sin yani:bestmt:
aga ben yuvacığa gelmem ...sen beni mi takip ediyorsun bilader :cherry: yuvacık 3 haziranda daha zaman var balık tutmaya sıkma tatlı canınıbu arada şarap beni bozar şekerim
![]()
aga ben yuvacığa gelmem ...
balık mevsuzu ise şaka değil bi akşam kaçalım haziranda ayarla kendini veya bu ay da olabilir atalım oltaları takalım zilleri takılalım korayı da alırız bize çay demler:queen:
Yuvacik insallah olur bu yaz. Hatta Mayis 26-27 yada Haziran 2-3 olsa süper olur
Selamlar,
aöf sınavlarına bilerek denk getiriliyor heralde geçen senede böle olmuştu bu sene ısrarla sölenmesine rahmen yine denk getirilmişBu sene Yuvacık gezisi 3 Haziran'da yapılacak
aöf sınavlarına bilerek denk getiriliyor heralde geçen senede böle olmuştu bu sene ısrarla sölenmesine rahmen yine denk getirilmiş![]()
arkadaşlar bu arkadaki gir cbf 250 motosiklet kimin ?
tanıyan varmı aranızda yada kendisi buradamı ?
http://www.yukleresim.com/di-9RBW.jpg
evet coşkun abi motor benim motor 2 km uzaktan görsem tanırım varsa öyle motor resim isterim,Arkadaşa minik diye hitap ediyorlardı....senin eski cbf i kullanıyor sanırım.
arkadaşlar bu arkadaki gir cbf 250 motosiklet kimin ?
tanıyan varmı aranızda yada kendisi buradamı ?
http://www.yukleresim.com/di-9RBW.jpg