2000 TL ye kadar Motor Tavsiyeleri??

Arkadaşlar;
Istanbul içinde eşimle gezmek için sürekli 2 kişi binebileceğimiz, ben 85 kilo, boy 1.80 olarak ve eşim 55 kilo toplamda 140 kilo olarak kullanıcağımız,
* az yakan
* titreşimi az olan yada hiç olmayan
* az sorunlu veya sorunsuz :)
* otomatik-manuel farketmez
* scotter, choper... farketmez
* ikinci el 2.000 TL ye kadar

Motor tavsiyeleriniz bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

honda activa, innova yamaha bws 100 bu tarz motorlar size uygundur (şahsi fikrim) :cat:
adı geçen motorlar sağlamlıklarıyla ünlü motorlardır. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam bütçe az, bütçe az olunca biraz bazı şeylerden kısacaksınız, eşiniz ile gezeceğim diyorsanız ufak motor bayılır sizde, çin malı çapirlara bakın temiz bir mct olabilir tiger olabilir, bunlara bakırken bakımlı olanlara öncelik verirseniz, ki 1 daha var şunu al 2 daha ver şunu al demek istemiyorum :) 2000 iki kişi rahat rahat gezmek istiyoruz derseniz büyük almanız lazım 250 cc altına bakmayın, bende mct var bugün sırf iki kişi gezdik hiç kasmadı.

Saygılar

o paraya göre fazla şey istemişsiniz...bence cub alın...0km olsun ama...

Sym güzelmiş gerçekten. Değerlendiricem.

Kanuni Tiger 250 nasıl? 2007 model 15.000 KM de var 2.300 istiyor arkadaş.

tiger şehir içi için fazla ağır ve hantal ,

evet SYM kullandım , maxi scooter seviyesinde yakıtı az kronik bir sorunu ile de karşılaşmadım , şehir içinde makul ,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MCT de ki titreşimin aynısı olacak ;) ki MCT iyi bir bakım ile titretmez o kadar

[/COLOR]
tiger şehir içi için fazla ağır ve hantal ,

evet SYM kullandım , maxi scooter seviyesinde yakıtı az kronik bir sorunu ile de karşılaşmadım , şehir içinde makul ,

Acaba SYM yi 2.000 TL ye bırakır mı arkadaş? :) Ortalama ne kadar yakar SYM?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar SYM ve Tiger 250 den başka tavsiyeniz var mı? Ya da bu iki motordan hangisini tercih etmeliyim?

şahsen sym yi öneririm çünkü tiger çin malı ve %90 ihtimalle titreşim vardır sym kore malı yani ikisi arsından seçim yapacak olursak sym diyebilirim (şahsi fikrim) (ayrıca linkteki scooter güzele benziyor verdiğin parayı hakedebilir):cat:

Evet arkadaşa mesaj attım 20 gün sonra satılmazsa sana veriri mdedi 2.000 TL ye hayırlısı olsun.

Birde son soru Çelik Motor Crown 250 hakkında bilginiz var mı?

ikinci el bi mc yada mcx bulabilirsen tavsiye ederim kullanıyorum geçen gün çift silindir 250 cc çelik motor peşime yetişemedi yakıtıda çok iyi km 160 krş ama tiger yada mct alacaksan uzun süreli kullanımda çok rahatsız ediyor bindim kısa bi süre kullandım baya titreşim var (kendi motorumla kıyaslıyorum) ama oturuşu çok rahat değil yani 200 kmye kadar sorun yok sonrasında sırt ve omuz ağrıları başlıyor :) gün içerisinde o kadar yol yapmayacaksan gayet güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar