[Ankara - MT]

Hacı otobandan gelme sende :) çok süper güzergahlar var bi araştır istersen..

La erhan kendinden alıntı yapmış gibi turgayın yazdıklarını gösteriyon üşenmiyonda..:queen:

du bakalım şimdi nası olacak...forumun ayarıyla oynuyoz...boşa megabyte kaplıyoz:)

Motosikleti
VFR1200X
Bi er5'imiz olsada istanbuldan ankaraya gelmek zorunda kalsak. Hatta bi tanede benzin istasyonumuz olsa gidip gidip gelsek :p

Arkadaşlar 10 güne kadar Ankaraya döneceğim ve dönünce şu motosiklet konusunu hemen çözme niyetindeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yenin-heryerine-ucretsiz-kargo-81371957/detay

1) Arkadaşlar 4.44 motoru tanıyan var mı acaba? Yukarıdaki bayi gibi nakit 8350 ye verir mi ki?
2) Yukarıdaki bayiye güvenmek hata olabilir mi? Oradan almak istesek nasıl bir yol izlenmeli ?
Teşekkürler..

kenan var birazdan yazar merak etme :cat:

videoyuda koyayımda kolaylık olsn bari.Bide kaçıncı dk.da karşılaştın ilkerle??

[YT]Pj1ZrHXoHZQ[/YT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
24. dkk da

Arkadaşlar 10 güne kadar Ankaraya döneceğim ve dönünce şu motosiklet konusunu hemen çözme niyetindeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yenin-heryerine-ucretsiz-kargo-81371957/detay

1) Arkadaşlar 4.44 motoru tanıyan var mı acaba? Yukarıdaki bayi gibi nakit 8350 ye verir mi ki?
2) Yukarıdaki bayiye güvenmek hata olabilir mi? Oradan almak istesek nasıl bir yol izlenmeli ?
Teşekkürler..

o fiyat benim de dikkatimi çekmişti...şaşırtıcı gerçekten...

e-5 daha uzun sürer galiba bir de daha mı dolambaçlı olur ki ? napsam bilemedim pff

Hangi rotayi secersen sec, yol kalitesi cok kotu olmadigi surece en kotu ihtimalle bile yine de yol yapmis olacaksin, ruzgari hissedeceksin falan yani, her turlu zevk alacaksin:) Ben burda hergun cigiriyorum, arkadas napiyosunuz cikmiyo musunuz biryerlere, gidelim, takilalim diyorum ama peheyy sanirsin ankara mt yas ortalamasi 60. Bak yine dellendim, yok mu arkadas kimsenin bir plani, ulen yoksa hepiniz benden gizli gizli bulusup dolasiyo musunuz, valla olur mu olur, bak suphelendim simdi hepinizden:)

Hangi rotayi secersen sec, yol kalitesi cok kotu olmadigi surece en kotu ihtimalle bile yine de yol yapmis olacaksin, ruzgari hissedeceksin falan yani, her turlu zevk alacaksin:) Ben burda hergun cigiriyorum, arkadas napiyosunuz cikmiyo musunuz biryerlere, gidelim, takilalim diyorum ama peheyy sanirsin ankara mt yas ortalamasi 60. Bak yine dellendim, yok mu arkadas kimsenin bir plani, ulen yoksa hepiniz benden gizli gizli bulusup dolasiyo musunuz, valla olur mu olur, bak suphelendim simdi hepinizden:)

Evet beyler Bülent kıvama gelmiş lütfen gerçeği açıklayalım artık....

Değilmi kenan?? emir üstad?? Hakan?? söyleyelim artık yeter çektiği....

kaskla ilgili ''büyük'' yardımlarınıza teşekkürü bir borç bilirim:)

kask yarın elime geçecek gibi, erken gelirse tek başıma da olsa nevşehir gibi bi yerlere gitmeyi planlıyorum bi gece kalıp döncem

gelmek isteyen olursa hiç fena olmaz hava durumuna baktım müsait:)

kaskla ilgili ''büyük'' yardımlarınıza teşekkürü bir borç bilirim:)

kask yarın elime geçecek gibi, erken gelirse tek başıma da olsa nevşehir gibi bi yerlere gitmeyi planlıyorum bi gece kalıp döncem

gelmek isteyen olursa hiç fena olmaz hava durumuna baktım müsait:)

ne aldın nolan mı...?

bu arada ben de dizlikle ilgili bi soru sormuştum. dizlikerde depoyu çizmemesi için yumuşak malzeme kaplı olan var mı acaba?

ne aldın nolan mı...?

bu arada ben de dizlikle ilgili bi soru sormuştum. dizlikerde depoyu çizmemesi için yumuşak malzeme kaplı olan var mı acaba?

yok abi marushin aldım duyulmamış olsa da çok kaliteli bi kask

dizlikler için deponun yanlarına tam dizliklerin temas ettiği bölgelere jelatin gibi bişiler yapıştırıyorlar tırtırlı oluyor hatta dizlerin kaymaması için ondan kullanabilirsin

yok abi marushin aldım duyulmamış olsa da çok kaliteli bi kask

dizlikler için deponun yanlarına tam dizliklerin temas ettiği bölgelere jelatin gibi bişiler yapıştırıyorlar tırtırlı oluyor hatta dizlerin kaymaması için ondan kullanabilirsin

marushini biliyorum duymuştum...hayırlı olsun...

Dizlik kullananlara sormak lazım :)

benim de hiç kullanasım yok da kaza yapanlar iyiki takmışım falan dedikçe tırstım alayım bari dedim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

pantolon içine giyilebilecek alternatif bir dizlik ;

http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/350/635/ITEM/Icon-Field-Armor-Knee-Shin-Guards.aspx

Türkiye'de satılmıyor sanırım.

yok hocam nasıl giyilsin ya bu:)

http://www.webbikeworld.com/r3/motorcycle-shin-guards/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar