[Bursa - MT]

keramet ılıca bana 20km arkadaşlar. güzel bi yer. rahatlamaya geliyor insanlar. Ama ılıca en güzel mayıs ayında oluyor. Geçen hafta gittim daha sezon açılmamış. kimse yoktu.

:bounce:Resimler için çok teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık...:cat:

:bounce:Bursa-İnegöl-Mezitler-Bozüyük-Pazareyeri-Bilecik-Yenişehir güzergahlarını kapsayan gezimiz.06-Mayıs-2012 tarihinde yapılacak olup,yalnız bu sefer kopukluklara,benzinlik molalarına ve hız konusunda daha az adrenalinli olunmasına dikkat edilecek olunup eşsiz kültürel rehberliğimiz sayesinde,dere,gölet,Edebali mekanları ziyaret edilecektir...:cat:(sıkıntı yok değilmi dec)

:bounce:Gökhan ben Yoğunluğum dolayısıyla Zekoyla en az senile görüştüğüm sıklıkta yani geziden geziye görüşüyorum,hem akli dengemin güvenliği açısından dr bunu önerdi naparsın:wiinkk:...(kızma lan olum zeko sevmesem takılmam).Sen Bilecik gezisinde alırsın fotolarını...:cat:

FOTOGRAFLAR İCİN TESEKKUR EDERİM GEZİ GUZELDİ ERKEN KACTİM AMA OLSUN
MALUM İŞE YETİSMEM HEREKİYORDU SAGLAM İSLANDİM AYAKKABİM BİLE SU DOLUYDU AMA EGLENCELİYDİ.

WALLA HOCAM SİZDE HAKLİSİNİZ BENLE FAZLA TAKİLAN YA KAZA YAPİYOR
YADA KAFAYİ YİYOR NE YAPALİM KADERİMİZ

YENİ KATİLAN ARKADASLAR ARAMİZA HOS GELDİNİZ

YOLLARDA VE GONULLERDE GORUSMEK DİLEGİYLE

Sevgili eniştem alper kadar olmasada müsait olduğumda ekibe katılmanın keyfli olacağı şimdiden belli oldu ekip sıcak kanlì :)

security şu ixilin bir videosu vardı hani cbr 125 ile sen bulmuştun onu bir atsana buraya ben bulamıyorum.

Çanakkale'den dondun mu ordamisin bizde haftaya hafta ici gidicez insallah canakkale bayramice kayin pederler orali onlara ziyarete
Günübirlik gittim geldim.Çan'lıyım ben de :) Bayramiç yakın,bizim oradan geçiyorsunuz giderken :)

Yakıtı merak edenler için;

Gidişte 225 km. boyunca motorun hakkını vermek= 60 TL ( 150-180 km/h civarı)
Dönüşte 225 km. boyunca yolun hakkını yemek = 30 TL ( sabit 100 km/h)

56 saatlik uykusuzluğa rağmen hiç yorulmamak paha biçilemez... :cherry:

http://img585.imageshack.us/img585/5967/img0695ti.jpg

Anıların depreşti dii mi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

farka bak yauw.D o zaman 600lük alınır yavaş gidilir:D

Yavaş gitmek bazen can sıkıyor ama elinin altındaki gücü bilmek süper birşey.Görükle civarında bi araba (2 erkek 2 kız) beni geçip,yavaşladı,geçip yavaşladı, bana bakarak gidiyorlar bi de. 100km/h ile gidiyorum.Tekrar geçeceği sırada ben de onlara baktım, ibre 200 e birkaç saniyede çıktı, ortalıkta araba felan yoktu :D sonra tekrar 100 e düştüm, yanımdan geçerlerken hiç bakmadılar bile :queen:

Dadaşoğlu, Ahmanamra ve security 17 aramıza hoşgeldiniz :)

Forum canlanıyor mu ne yavaş yavaş ?

Bu arada Alper Tunga abi dün gece 20,20 civarı gazcılardan kent meydanına doğru döndün seslenecektim duymazsın diye seslenmedim abi. Bu arada çok gaz çekiyorsun eğer motor soğuksa iyi değil :D

alacağım bir mont ama çok bütçemde yok açıkçası. spor görünümlü olması birinci tercihim yeterki enes abi montum ile ilgi sussun.:queen:

paraya kıyıp repsol montu alacağım. aslında çok da pahalı değil 200 lira honda bayiinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar