Çılgın motorcu muratAramıza yeni katılan arkadaşlara forumun daimi müdavimlerine kısacası tüm çılgın motorculara selamlar. :king:
Emre geçmiş olsun büyük badireler atlatmışsın. Giden bir çanta olsun sana bir şey olmasın. Aksilikte bildiğin geldin mi üst üste gelir bir taneyle yetinmez nedense her zaman.
Kebap köfte yedik gezdik ama yaz geliyor formumuza dikkat edelim o sebeple maksat daha hafif bir şeyler yiyelim diye bu Ayvalık' a tost yemeye gidelim diyecektim ama baktım planlar yapılmaya başlanmış bile.Bende 23 Nisan için Yalova - Bursa - Balıkesir - Susurluk - Bergama - Ayvalık - Edremit - Çanakkale - Bandırma üzerinden dönüşlü tek gece konaklamalı bir seyahat düşünüyordum ama hiç mühim değil C.Tesi günleri çalıştığım için Pazar hareketli daha büyük bir göl macerası peşinden de gidebilirim.
![]()
Öncelikle Emre geçmiş olsun. Neyseki sağ salim atlatmışsın.
İlker sana da kolay gelsin. Ev taşıma zor iş, bir ay sonra bile hala eksik bir şeyler mutlaka oluyor.
Harekete geçmeden önce jikleyi her zaman kapatıyorum. Motorun çalışlmasında bir düzensizlik yok, gaz verince patlama sesi de gelmiyor. Ama tüketim olması gerekenin 1,5 katı. Avcılar'a sizin sevise gelmeyi çok istiyorum ama bana çok uzak. Geçen elektrik tesisatında bir temassızlık vardı. Boş ışığı her zaman yanmıyor hatta tamire bıraktığım gün yolda giderken bujilere giden elektriği kestiği için yolda bile stop ediyordu. Sanayi Mahallesi'ndeki ST-Kanuni yetkili servisi deponun altındaki bir kabloya lehim yapıp 50TL aldı. Açıkçası bana 50 lira çok geldi ama. Bu arada bugün farkettim giderken stop etme problemi yok ama motor çalışmazken elektrik hattında yine temassızlık var gibi. Enteresan bir şekilde motoru sallamasam da 3-4 saniye sonra kendiliğinden gelebiliyor. Bu sefer kablodan bağımsız olarak kontak anahtarında da bir problem var gibi düşünüyorum ama bilemiyorum...
Harika perşeme günüm için gelen bütün geçmiş olsun dileklerinin sahiplerine teşekkür ediyorum, Allah kimseye öyle bir gün vermesin. Ehem sorunun için bişi yazmam mümkün değil, genelde bu soruları Ustabaşı Rıdvana bırakıyoruz