Arkadaşlar , Motor kullanırken zihin tamamen motorkullanmaya şartlanmaz ise her türlü aksilik anında burnumuzun önünde çok kere tecrübe etmişim
kafamda başka bir şey düşündüğün an tehlike ile yüz yüze geldim. En tehlikeside virajda karşı şeride geçmek oldu.. Yani kafamızda düşünce ve gönlümüzde sıkıntı varsa motoru bir
kenara bırakmakta fayda var.. bir de ben nazara inanırım ve her gün motor abinmeden mutlaka duasını okurum..maddi korumalrın yanında manevi korumada lazım diye inanalardanım..
İlker bey, geçen tam ilker beyde bu limadan ayrıldı diye düşünmüştümki hemen bir yorum yazmışsın .. Memurluğun en berbat yönü ev taşıma ve stresi.. İnsan bir ay kendine gelemiyor..yeni mekanında uzun soluklu ve huzurlu bir yaşam diliyorum..
Diğer arkadaşlarada saygı ve selamlar..
vessselam..
Bu konuda Mithat Hocamla aynı şekilde düşünüyorum. İki teker en ufak bir dikkatsizliği bile affetmiyor. Bunu malesef çoğu zaman tanımadığımız insanlar vesilesiyle görüyoruz. Allah ne küçük, ne büyük, hiçbir kaza göstermesin inşallah.
Bu arada @mertcebi, kafama resmen virüsü bıraktın ve gittin. Ben de hep şehiriçi, düşük devirde gezine gezine kullanıyorum motoru. Ve her defasında da motorun sesi bana hep çok kısık gelmiştir. Hatta bazı gençlerin altında 100lük çinliler var, bazılarının sesi bizim motordan bile güzel, tok çıkıyor. Yarın abimden matkabı alıp susturucuları söküyorum. İşlemin geri dönüşümlü oluşu beni rahatlattı açıkçası. Ses konusunda geri bildirim yaparım. Videoda ses tam anlaşılmıyor. İşlem sırasında fotoğraf da çekmeye çalışacağım. Açacak olduğun başlığa ekleyebiliriz.
Herkese iyi geceler..