Organizasyon olmaz diye düşündüğümden siteye uğramadım ama yine aksiyonu kaçırmışım... :santa:
Haftaya Pazar sağlam bi organizasyon yapmayı talep ediyorum... Hafta içinden listemizi yapalım, katılım yüksek olsun... Uygun bi yer bulamazsak sizi TAİ piknik alanın da ağırlamaktan onur duyarım... :bounce:
Organizasyon olmaz diye düşündüğümden siteye uğramadım ama yine aksiyonu kaçırmışım... :santa:
Haftaya Pazar sağlam bi organizasyon yapmayı talep ediyorum... Hafta içinden listemizi yapalım, katılım yüksek olsun... Uygun bi yer bulamazsak sizi TAİ piknik alanın da ağırlamaktan onur duyarım... :bounce:
Arkadaş gaza getirmesenize insanı gece gece, neyseki bu sefer arkasında Ramstein yok :mrgreen: Hüseyin abi sen bu sigorta işini yeni yaptırmıştın, benim makinanın trafik sigortası kaç liradır sence ortalama? kazıklanmayalım sonra...
Dostum Ankaraya döndüm ama malesef otobüsleaslında makinayı 150km falan kullandım hafta sonu, yağ gibi maşallah ama yinede içim rahat etsin diye bir bakıma sokup ondan sonra uzun yola çıkmak istiyorum, bu hafta sonu iki tane cenazemiz vardı, o yüzden fırsat bulamadım açıkçası, ama motor konusunda şunu söyleyebilirim ki kesinlikle 125cc den sonra beni benden aldı :cat:
Sizin A.O.Ç olduğunuzu hem :Hüseyin abiden hem de kendi kaynaklarımdan öğrendim ama malum katılamadım, inş birdahaki sefere bende olurum yanınızda, bu güzel pazar gününü yolda geçirmek kötüydü açıkçasıale:
Arkadaşlar satılık bildiğiniz üzere 1 hafta önce aldığım kask,mont ve dizlik satılıktır.
Nitro aikido S beden kask 3 kez kullanıldı
Nitro M beden mont 1 kez kullanıldı
4riders dizlik hiç kullanılmadı
İlgilenenlere fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım.
Arkadaşlar satılık bildiğiniz üzere 1 hafta önce aldığım kask,mont ve dizlik satılıktır.
Arkadaslar yeni motorlariniz hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. bu arada bugun bulusuldumu bilmiyorum ama biz arkadaslarla Karagole gittik kahvalti edelim diye , erkenden yola ciktik lakin kar hala duruyormus. Gol hala erimemis ve heryer camurdu. Motoru camura sapladim bir tumsegi gecerken 6 kisi cikaramadik. Traktore cektirdik en son, oyle kurtarabildik motoru. Yikayamadigim icin de uzunca bir muddet lastikler balans yapti beni oldurdu benzinlige kadar. Cikardigimizda motor bu haldeydi.
http://i1100.photobucket.com/albums/g411/davutyuksel/2012-04-08113519.jpg
http://i1100.photobucket.com/albums/g411/davutyuksel/2012-04-08113526.jpg
Siz siz olun bir ay boyunca Karagole gitmeyin![]()
Sizin Motorda Güzelmiþ baya heybeti yerinde![]()
koray kendi motorumu sigorta yaptırdığım konyadaki arkadaşım bi ara fiyat al istersen Hakan Mirza: 05302322722 Ankaradan aradığını söyle Yunusun arkadaşıyım de o verdi numaranı de kredi kartı ile sigorta yapıyor zaten sıkıntı yok o konuda.
Koray ben motoru alanyadan aldım mecburen ordan sigorta yaptırdım. 52 tl gibi bi rakam ödedim. şimdi plakayı değiştireceğim ankara plaka yapınca yeni plakaya göre zeyil yapılacak o zaman ankara trafiğine kayırtlı olacağı için prim biraz daha artar ama 65 tl yi geçmemesi lazım.
eğer sürücülük geçmişinde sıkıntı yoksa ve yaşın çok küçük değilse yoksa prim miktarı artacaktır.
başın sağolsun abi, bu arada inşallah daha çok zamanın olacak motor için