daha öncede böyle bi başlık açmıştın sanırım bence ikiside değil![]()
arkadaş sen git önce 2 sini de bayide incele neleri var neleri yok tek tek yaz hangisinde eksik parça varsa onu alma neden eksik parçalı motor alacaksın ki...
eğer bu kadar eksik varken gene de vatandaş gidip honda alıyorsa bu millete bu az bile ben hondanın yerinde olsam lastiksiz motor yollarım türkiye ye nede olsa alacak olan çok değil mi?ohoo hondadaki eksikleri say say bitmez platinlimi dersin...devir saatimi dersin titanin bakmasımi dersin.dersin allah dersin ama sorun şu ki adı honda
ya abicim gidiyorum cb kullananların sayfasını oluyorum hondayi alıp alıp yere vuruyorlar burada böyle soruyorum honda diyorlar şaşırdım kaldım valla.aynı konuyuda ikinci açıtıgim doğrudur kusura bakmayın dediğim gibi şaşırdım kaldım.
ya abicim gidiyorum cb kullananların sayfasını oluyorum hondayi alıp alıp yere vuruyorlar burada böyle soruyorum honda diyorlar şaşırdım kaldım valla.aynı konuyuda ikinci açıtıgim doğrudur kusura bakmayın dediğim gibi şaşırdım kaldım.
CB125 kullanıcı birisi motorun yan kapaklarını açıp CDI parçasının fotoğrafını çeksin de bizde ikna olalım "4 zamanlı klasik ateşleme"nin aslında "CDI Elektronik avanslı dijital transistörlü" demek olduğuna.Dikkat edersen yerden yere vuranların hiçbiri CB125 kullanıcısı değil. Ayrıca platinli olduğu iddasına da en son Eralp Bey "platinli motor mu kaldı ?" şeklinde bir cevap atmıştı. Bunun yanında her iki motoru da fuarda bizzat inceledim. MH125 malzeme kalitesi olarak CB125'in yanına yaklaşamaz. Bir ara benim de aklımda olan bir motordu ama CB125 ile karşılaştırınca sildim. Yalnız, MH'ın performansı daha iyi olabilir .