[Adana - MT]

selam , MT Adana ,

aklıma takılan birşey ve adınlanmaya ihtiyacım var :)

sahibindende Adana'daki evlerin ilanlarında GBK , GDK, K , G.O gibi kısaltmalar var bunların anlamı nedir ?

teşekkürler

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.hepinize iyi hafta sonları.
Bora başkan yeni motorun hayırlı olsun ,sana yakışır Allah kaza bela vermesin çok memnun oldum. vesile olana teşekkür ederim güle güle kullanmak nasip etsin.
teşekkürler erayım.amiiin.
selam,MT Adana ,aklıma takılan birşey ve adınlanmaya ihtiyacım var :)sahibindende Adana'daki evlerin ilanlarında GBK , GDK, K , G.O gibi kısaltmalar var bunların anlamı nedir ?teşekkürler
kardeş,yön bilgilerinin kısaltılmışıdır.yani GBK=güney-batı-kuzey.

günaydın ADANA MT.hepinize iyi hafta sonları.

kardeş,yön bilgilerinin kısaltılmışıdır.yani GBK=güney-batı-kuzey.

günaydın abi ,

yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız inşallah ve resimlerden görüldüğü kadarıyla çok diri duruyor ,
sizi resimlerden hatırladığım kadarıyla uzun boyluydunuz yada pek kısa değildiniz , uyum sağlayabildiniz mi ?

diğer konuda ise az çok durumumuzu biliyorsun , öncelikle semt olarak nerelere bakmalıyım , nelere dikkat etmeliyim , az da olsa izah edebilir misin ?

Adana İl Temsilcisi
sağolasın oğuz kardeş.benim 2007 yılında 2007 model hyo-comet 250 im vardı zaten.uyum sıkıntım olmadı.
semt konusunda,daha öncede yazıştığımız gibi,sizin standartınız önemli.dediğim gibi,burada yeni kurulmakta olan semtler var,zaten yazdığım gibi,geldiğinizde yardımcı olacağım,gezdireceğim.tabii kararı siz vereceksiniz.

abi sağol , hak verirsin ki kararımız hiçte kolay değil , destek ve ilgin için teşekkür ederim.

görüşmek üzere...

Adana İl Temsilcisi
sende sağol kardeş,konuyu bildiğim için,gerçekten zor bir karar.hayırlısı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın MT sakinleri..

Merhaba arkadaşlar,

Bugün oğlum motoruna kavuşuyor, ama önce alarm takılacak ve bozuk olan topcase kilidini yaptırmam lazım. Tabiki oğlumla birlikte yaptıracaz :cat: zavallı oğlum heycandan uyuyamamıştır herhalde :mrgreen:

Dün akşam onun yerinde olmayı hiç istemezdim, ama bugün onun yerinde olmak için neler verirdim neler...

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrr hayırlı pazarlar.evet beyler yine güzel gezi proğramı yapmaya karar verdimmmmm(rüyamda).sabah mersin molada saat=8.00buluşma saat=8.30 teker döner.
güzergah yine bilindik kılçadırı...gelmeyen veya gelemedik yazıyı okuyamadık, falan,filan deyip yorum yapmayın benimde bu saatte motorumun zincirini attırmayın okadarr:queen::queen::queen:ist slmlar görüşmek üzere behlül gibi kaçarrrrr:flower:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.iyi pazarlar.DÜN GECE SAATLERİ 1 SAAT İLERİ ALMAYI UNUTMADINIZ DEĞİL Mİ ?

selam , MT Adana ,

aklıma takılan birşey ve adınlanmaya ihtiyacım var :)

sahibindende Adana'daki evlerin ilanlarında GBK , GDK, K , G.O gibi kısaltmalar var bunların anlamı nedir ?

teşekkürler

Hayırdır Oğuz transfer mi var.

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:31 ----------

günaydın ADANA MT.iyi pazarlar.DÜN GECE SAATLERİ 1 SAAT İLERİ ALMAYI UNUTMADINIZ DEĞİL Mİ ?

Sanada günaydın olsun Boracım,motorun hayırlı olsun.Uzun zamandır ara ara girebiliyorum net'e,onun için haberler geç kalıyor..

herkese iyi pazarlaar dilerim,sıkıntılı yoğun tempolu bir hafta olacak benim için geziye gidenler resim atarsınız sanırım.

Günaydın arkadaşlar ..... Hayırlı haftalar olsun ..... Allah kaza bela vermesin , bol bol kazançlar versin inşallah ....

bora abim yeni motorun hayırlı olsun allahım kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar