[Kocaeli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gün biraz daha rahatım dün akşama göre ,ama 10 kişiden dayak yemiş gibi bi çok yerim feci şekilde hamlaşmış,boynumu dahi çeviremiyorum :)
leğen kemiğimdeki ağrı devam ediyor hala.
Koraycım dayanamamış koşmuş sabahtan ziyaretime:)
dışarıda biri korna çalıyor,yatakta hareket edemiyorum,zar zor kalktım baktım bizim handikap:)gördüm çok sevindim amma keratayı...

rq7

bu gün biraz daha rahatım dün akşama göre ,ama 10 kişiden dayak yemiş gibi bi çok yerim feci şekilde hamlaşmış,boynumu dahi çeviremiyorum :)
leğen kemiğimdeki ağrı devam ediyor hala.
Koraycım dayanamamış koşmuş sabahtan ziyaretime:)
dışarıda biri korna çalıyor,yatakta hareket edemiyorum,zar zor kalktım baktım bizim handikap:)gördüm çok sevindim amma keratayı...
röntgen işi ne oldu abi hastaneye gidebildin mi ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beyler ikinize de çok geçmiş olsun.kaza yapanlar kervanına bugün bende katıldım sol aynam pert
bende bir şey yok çok şükür küçük bir sıyrık dışında.irfan abim taktığın ayna gitti yaw valla nazar değdi galiba :salut:

Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun..

Golcuk burger king de calisacak a2 ehliyetli motokurye ariyoruz ilgilenen arkadaslar mesaj atsin yada burger kinge gelip muracaat yapsin. Golcuk bk tersane kapi karsisinda

A2 SINAVLARI GEÇTİK AMA İŞ YÜZÜNDE MESAİ SAATİNDE İZİN ALIP EHLİYETE İŞLETEMİYORUM POLİS DURDURSA SERTİFİKAYI DOSYAYI GÖSTERSEK YAZARLARMI YİNE...

son zamanlarda Kandıra-Kefken tarafına giden oldu mu? cbf150 hakkında sorular

Hepinize iyi geceler selamlar İzmitli arkadaşlar...
İzmit merkezdeyim,daha önceleri arabamla doğa harikası cennet yavrusu kandıra kefken tarafına pek çok sefer gitmiştim,o manzaraları seyrederken zamanı unutuyor insan ta ki acıkana kadar... uzun zaman oldu gitmeyeli, (2011 model 3100km) cbf 150 ile bugün öğle gibi o tarafa gitmek istiyorum,geçen hafta kandıradaki arkadaşım halen kar olduğunu söylüyordu bazı yerlerde, yol durumu hakkında son zamanlarda giden arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? cbf 150 hakkındaki sorularımı cbf150 grubunda sordum, cbf tecrubesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-bilgi-paylasim-basligi-1334.html#post2617631

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? kocaelide bildik tanidik sigortaci varmi benim motorun sigortasi doldu bu ayin sonunda yenilemem lazim. Birkac yerden fiyat aldim 100 lira dediler cbfe gecen sene 56 liraya yaptirmistim:santa: herzaman sigorta yaptirdiginiz bi yer yada tanidik varsa ona yaptirayim fiyat aliyim.

rq7

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? kocaelide bildik tanidik sigortaci varmi benim motorun sigortasi doldu bu ayin sonunda yenilemem lazim. Birkac yerden fiyat aldim 100 lira dediler cbfe gecen sene 56 liraya yaptirmistim:santa: herzaman sigorta yaptirdiginiz bi yer yada tanidik varsa ona yaptirayim fiyat aliyim.
100 lira nedir ya aman nihatım yapma sakın öyle bir hata 250cc yi bile 40-50 liraya yapıyolar benim tanıdığım yok ama iyice araştır derim axa sigorta acentelerine bak axa uygun oluyor

iki hafta önce mct yi 43 tl ye yaptırdım. sampo japon. sigorda. arabanın sigorta ve kaskosunuda aynı yerde yaptırdım. gayet uygun teklifler veriyor...

BİBEROĞLU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
Karabaş MAH.Köseoğlu Sok.Ünsal APT.No:20
İzmit / KOCAELİ
Telefon : 0262 3253909
Fax : 0262 3253909
E-Posta : [email protected]

valla ismail benim de sigorta bitmek uzere iste aradilar yenilemek icin 100 lira dediler sok oldum gecen sene 56 liraya yaptirmistim bir arastirayim. Halil kardes saolasin bide sampo japona sorayim:cat:

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun temennileriniz için teşekkür ederim...şuan itibaren sağ tarafım tutmuyor sanki,ayaga kalkınca batma yapıyor kaburga altı sağ yan kalça kemiğim.otururken yatarken problem yok hareket ederken sağa sola dönerken fena canım yanıyor.

aynı sorun bendede var ahmet kaburgam batıyor hareket ederken ama dik durunca geciyor sanırım. dik durmayı dene.

Öncelikle geçmiş olsun.
Geçen ay bi arkadaşım 10 km/h hızla keskin manevra sırasında ön frene asılınca düştü,kalktı,hiçbişeyim yok dedi ve devam etti. 8 gün sonra nefes alamamaya başlayınca hastaneye gidip röntgen çekildi.Kolu altta kaldığı için kaburgası kırılmış...

allianz sigortada 46 TL ye yaptırdım geçen hafta. O nası fiyat öyle 100 lira la, SGK kaydı mı açtırıyolarmış motora...

Tesekkurler bu hafta ici arastirayim ona gore bir yere yapitririm artik. Olmadi aykut sana ugrarim kardes:cat:

koray nerelerdesin sesin cikmiyo...napiyoruz pazar gunu varmi plan arkadaslar?

geçen hafta 68 e yaptırdık anadolu sigorta
3-4 tane sigorta araştırdık en uygunu sanmıştım degilmiş
sigortada fiyat çook oynuyo

Tesekkurler bu hafta ici arastirayim ona gore bir yere yapitririm artik. Olmadi aykut sana ugrarim kardes:cat:

koray nerelerdesin sesin cikmiyo...napiyoruz pazar gunu varmi plan arkadaslar?

eğer mesai olmazsa iznik düşünüyorum kanka.. o dediğin güzel yoldan götür bizi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer mesai olmazsa iznik düşünüyorum kanka.. o dediğin güzel yoldan götür bizi..

kanka nbr :)

özledim lan seni kerata..pazartesi rüzgar gibi bi geldin daha ne sesin ne soluğun.....
iş,iş,iş dedin yaktın kendini fritocuk :)
Bim daha iyiydi,her istediğimde görüyodum seni...

tamam kanka ben bu akşam döndüm eve hafta sonu boşum sende musaitsen gideriz bi tarafa haber bekliyorum senden:cat:

kanka pazar günü şenol abi ile durmuşta gelecek.. buradanda bizim tatlı su motorcularına söyleriz.. iznik yaparız .. cumartesi akşam net bilgi oluşur..

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:43 ----------

kanka nbr :)

özledim lan seni kerata..pazartesi rüzgar gibi bi geldin daha ne sesin ne soluğun.....
iş,iş,iş dedin yaktın kendini fritocuk :)
Bim daha iyiydi,her istediğimde görüyodum seni...

abi wallahi benim için bu iş çok güzel oldu çok mutluyum.. sen beni boşver asıl sen nasıl oldun.. motorun ne durumda bedenin ne durumda.. pazar iznik e gelebilirmisin bakam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar