[Kocaeli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka pazar günü şenol abi ile durmuşta gelecek.. buradanda bizim tatlı su motorcularına söyleriz.. iznik yaparız .. cumartesi akşam net bilgi oluşur..

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:43 ----------

abi wallahi benim için bu iş çok güzel oldu çok mutluyum.. sen beni boşver asıl sen nasıl oldun.. motorun ne durumda bedenin ne durumda.. pazar iznik e gelebilirmisin bakam :)

Sen mutluysan,senin mutluluğunla ben ibreyi tavana vururum beaaa :) koçum,aslanım benim bende çok keyifliyim,çok mutluyum ama çaktırmıyorum :)motorun durum iyi ezilen bükülenler düzeltildi,sadece lanet kafadan cızırtı geliyor :)pazar gelmek isterim izniğe ama benim ön lastik sökülüp balans ayarı yapılması lazım,kafayı çok savurup salso yapıyor,dahaönce lastik patlamıştı tamirci takamamış..virajlarda hele allaha emanet gidiyorum,nasıl tepki vereceği pek belli olmuyor.
zaten kazayıda büyük ihtimal o yüzden yaptım.

aykut nerdesin ben çarşıdayım uğrayım sana. özelden telimi gönderiyorum ulaş bana:cat:

Sen mutluysan,senin mutluluğunla ben ibreyi tavana vururum beaaa :) koçum,aslanım benim bende çok keyifliyim,çok mutluyum ama çaktırmıyorum :)motorun durum iyi ezilen bükülenler düzeltildi,sadece lanet kafadan cızırtı geliyor :)pazar gelmek isterim izniğe ama benim ön lastik sökülüp balans ayarı yapılması lazım,kafayı çok savurup salso yapıyor,dahaönce lastik patlamıştı tamirci takamamış..virajlarda hele allaha emanet gidiyorum,nasıl tepki vereceği pek belli olmuyor.
zaten kazayıda büyük ihtimal o yüzden yaptım.

iyi tamam abi senin mutlu olman bana yeter.. motorunu biran önce düzelttir haftaya başlarız artık.. biliyorsun sen benim için önemlisin :cat:

pazar günü kandıra sapağı shellde, simbo sponsorlu reflektörlü yeleği ile bekleyen arkadaşı görünce... Minibüste ne işim var... pazar günü işe mi gidilir falan diye kendimi sorgulamaya başladım :)

dediğim gibi iş maalesef :) ama bende yarın acısını çıkartacağım galiba...

pazar günü kandıra sapağı shellde, simbo sponsorlu reflektörlü yeleği ile bekleyen arkadaşı görünce... Minibüste ne işim var... pazar günü işe mi gidilir falan diye kendimi sorgulamaya başladım :)
benmiydim yoksa :)
pazar öğlen civarı shell den benzin alıp hereke tarafından şile istikametine köylere çıktım...keşke minübüsten inip yanıma gelseydin ya,

sabaj 9 gibiydi... ve motor yanilmoyorsam ybr 125 ti...siyah... ve en belirleyici sinbolu yelek... arkadas benzin almiyordu, belli ki birilerini bekliyordu... aa bu arada dizlikte vardi... kask ise elcige asiliydi... bu kafar detaydan sonra, sanirim koray kendi oldugunu anlamistir, daha tanismamiza ragmen : )

sabaj 9 gibiydi... ve motor yanilmoyorsam ybr 125 ti...siyah... ve en belirleyici sinbolu yelek... arkadas benzin almiyordu, belli ki birilerini bekliyordu... aa bu arada dizlikte vardi... kask ise elcige asiliydi... bu kafar detaydan sonra, sanirim koray kendi oldugunu anlamistir, daha tanismamiza ragmen : )

aynen rıdvan bendim.. dediğin tarife uyuyorum, o halde varım :)
sende katıl bize gezilerde.. bizde mesafe yol aytımı yok.. kafalar bir olsun yeter ki:cat:

o saatte ben yatakta koyunları sayıyordum :)
Ama saat 13:00 gibi shellde sinbo yelekli,kask elciğe asılı birilerini bekler vaziyette bende orada bulundum :)
demekki öğlenleyinde shell e gelsen dejavu olacakmış :)zaten korayla fiziklerimiz birebir uyuyor :)

rq7

günaydın dostlarım
günaydın logar :)

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

uyan kocaeli ... bi toplu organizasyon yapalım.. sitede yine yankı uyandıralım...
patlat bir organizasyon korayım ben yokum ama :pale: geçen hafta sonu yaptığım kaza sonucu motoru servise bıraktım masraf çok fazla pertlik durum var dediler şok oldum :santa: şuan haber bekliyorum bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı

patlat bir organizasyon korayım ben yokum ama :pale: geçen hafta sonu yaptığım kaza sonucu motoru servise bıraktım masraf çok fazla pertlik durum var dediler şok oldum :santa: şuan haber bekliyorum bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı

kanka dua et perte çıksın paranı alırsın.. yoksa hasarlı bir motora sahip olacaksın ....

gözden uzak gönülden de uzak kaldık valla :D ama durun bakalım geldiğimde toplıcam hepinizi gezi yapıcaz

şöyle 75 km civarı bi yere ben varım ilk önce çınarcık düşündüm ama poyrazlara cumartesi sabahtan niyetlendim... varmı birileri korayım sen armutlu yazmışsın ama ben bu karamürsel yolunu hiç sevmedim ya e-5 i...

ismai kanka inşallah perte ayırırlar motoru hatta sen ısrarcı ol bu konuda sigorta şirketi seninle anlaşma durumuna geçiçek en kötü ihtimal 7-8binlira sigortadan alıp motoruda al trafikten düşürücekler onuda parçalar satarsın yada hurdaya gönderirsin:cat:

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

şöyle 75 km civarı bi yere ben varım ilk önce çınarcık düşündüm ama poyrazlara cumartesi sabahtan niyetlendim... varmı birileri korayım sen armutlu yazmışsın ama ben bu karamürsel yolunu hiç sevmedim ya e-5 i...
koray beni aradı bu akşam furkan benim durumum tam belli değil. Büyük ihtimal korayla çıkarız işte rota farklıda olabilir ya geçen haftada o tarafa gittik zaten konuşur anlaşırız. Tabiki hava iyi olursa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar