ben zaten muzaffer abinin oraya gidip gelmenden dolayı endişeliydim. Neyse hayırlı olsun abi..
ARKADAŞLAR GÜZEL Bİ ETKİNLİK OLACAK TAVSİYE EDERİM BİZDE ORADA OLUCAZ İNSALLAH. SİZLERİDE BEKLERİZ http://www.facebook.com/events/175794232537674/
eveeeeet :wiinkk:bora kardeş ben anlamam hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim:rendeer:YALNIZ kurallarım apaçık ortada bilirsinbenim yaptığım kuyruk doğrultma kanununu hatırlatmakta fayda görüyorum kanunu çiğneyen benim gazabıma uğrar aynı KETO gibi olur okadarrrrr:queen::queen:
muzafferden almadım ki !teşekkürler burakcığım.ben zaten muzaffer abinin oraya gidip gelmenden dolayı endişeliydim. Neyse hayırlı olsun abi..![]()
sağolasın bahadır kardeş.6200 e mal oldu.herkese iyi günler,
Bora başkanım hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin... Tekerin düz bassın... Kuyruğun da en kısa zamanda doğrulsun inaşşalaaahh...
Ben cbf 150'nin kuyruğunu doğrulttum. Motorun hacmine göre tatlı kalitesi de artmalı diye düşünüyorum.
Bu arada motor çok güzelmiş yahu... kaça aldın bora başkanım...:c))))
teşekkürler sağolun.amiiin hiçbirimize.Hayırlı Olsun Başkanım, Allah kaza bela vermesin inş.
eyvallah muttalipciğim.Bora abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin (cümlemize) başkanım artıkın bir tur attırır sın![]()
sağolasın cengizim.boracım tekrardan hayırlı olsun senin deyiminle AMPUL gibi nazar değmesin
Bundan iyisi şamda kaysı :flower:
http://img109.imageshack.us/img109/7812/adanamt.jpg
Selam Arkadaşlar,Herkese günaydınlar olsun.
Hayırlı Cumalar.
Sevgili dostlar Nisan ayının yani 23 nisan'ın Pazartesine gelmesi nedeni ile bazı memur arkadaşlara tatil olması dolayısıyla 21-22 Nisan Cumartesi-Pazar günü yine Yumurtalık Zeytinbeli Plajında iki günlük kamp yapmayı planlıyoruz.Daha önce gelemeyip ve tekrardan kamp yapmayı isteyen tüm arkadaşlar davetlidir.Havaların çok güzel olacağından eminim tabi yinede yüce mevlam bilir.Kamp alanında her türlü ihtiyacı karşılacayacak (Su,Tuvalet) dahil mevcuttur.Yiyecek içecek sıkıntısı Yumurtalık çok yakın olduğu için hiç bir problem yoktur.Kamp doğa,deniz isteyen dostlar buyursun gelsin.Balık tutmak isteyen,Fotoğraf çekmek isteyen,güneşlenmek isteyen,hatta denize bile girmek isteyenler olabilir,hadi bakalım gelmek isteyenler parmak kaldırsın.Kamp alanının fotoğraflarını sanırım Bora abi siteye atacaktır (Laf aramızda ben halâ resim atmayı beceremedim).Görüşmek üzere inşallah.
Selam Arkadaşlar,Herkese günaydınlar olsun.
Hayırlı Cumalar.
Sevgili dostlar Nisan ayının yani 23 nisan'ın Pazartesine gelmesi nedeni ile bazı memur arkadaşlara tatil olması dolayısıyla 21-22 Nisan Cumartesi-Pazar günü yine Yumurtalık Zeytinbeli Plajında iki günlük kamp yapmayı planlıyoruz.Daha önce gelemeyip ve tekrardan kamp yapmayı isteyen tüm arkadaşlar davetlidir.Havaların çok güzel olacağından eminim tabi yinede yüce mevlam bilir.Kamp alanında her türlü ihtiyacı karşılacayacak (Su,Tuvalet) dahil mevcuttur.Yiyecek içecek sıkıntısı Yumurtalık çok yakın olduğu için hiç bir problem yoktur.Kamp doğa,deniz isteyen dostlar buyursun gelsin.Balık tutmak isteyen,Fotoğraf çekmek isteyen,güneşlenmek isteyen,hatta denize bile girmek isteyenler olabilir,hadi bakalım gelmek isteyenler parmak kaldırsın.Kamp alanının fotoğraflarını sanırım Bora abi siteye atacaktır (Laf aramızda ben halâ resim atmayı beceremedim).Görüşmek üzere inşallah.