[Adana - MT]

turkbayragi1.jpg

trcf3.jpg

motorlogos1.jpg

Birkaç arma çalışması yaptım sizden habersiz :wiinkk: benim en alttaki çok hoşuma gitti sizce? Yazın gelmesi ile kendime bir t shirt yapmayı pilanladım

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
eline sağlık yusuf,3 ü de güzel.ben 1,yi ve 2,yi beğendim.3,de sanki J ve C harfleri varmış gibi geldi.mesela 2,ye,1,deki gibi,üst tarafa ADANA MOTOSİKLET GRUBU yazılabilir.etrafı,MT.ninki gibi zincir yada lastik şeklinde şekillendirilebilir.

yusuf arkadaşım eline sağlık.. çok güzel çalışmalar olmuş... bora başkanımın söyleyince bir ek yapmak istedim.
J ve C harfleri var gibi ya hani. o J harfini siyah yapıp, C harfini de ay yıldız şeklinde yapabilirsen güzel bir şey çıkar sanırım... :c))

http://img72.imageshack.us/img72/8132/turkbayragi1.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/410/trcf3.jpg
http://img831.imageshack.us/img831/5497/motorlogos1.jpg

Birkaç arma çalışması yaptım sizden habersiz :wiinkk: benim en alttaki çok hoşuma gitti sizce? Yazın gelmesi ile kendime bir t shirt yapmayı pilanladım

Yusufum .... Kardeşim kendini aştın ha .... Sanatsal yönün zirve yaptı valla .... Önce resim şimdi bunlar .... artık senden bu çalışmalarının devamını bekliyoruz... Mesela geziler katılıp gezi resimlerini güzel bir kompozisyon halinda yayınlaman gibi olabilir ....

Bence hepsi güzel ama 1. si en iyisi gibi duruyor ....

Yusuf eline sağlık çok güzel olmuş, ben 3. şekli beğendim :cat:

Akşama Kaktüste görüşmek üzere :king:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,dün itibarı ile,hiç hesapta yokken,tamamen tesadüfi olarak 2010 model,4240 km.de bir ST&KANUNİ GT 250 aldım.zaten bildiğiniz gibi,2007 yılında da,COMET 250'm vardı ama o karbüratörlüydü.bu motorun alınmasına sebep olan sevgili dostum,kardeşim JÖNYUSUFa,buradan birkez daha teşekkür ediyorum.işte size yeni motorumun resimleri;

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun Bora abi... Allah kazasız belasız, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Hayırlı olsun Bora kardeş, Allah kaza bela vermesin... artık bi ara kuyruğunu doğrulturuz :cat: Artık yer ve zamanı sen tayin edersin :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun bora bi iyi günlerde kullan...

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.:)

Hayırlı uğurlu olsun Bora abi... Allah kazasız belasız, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
teşekkürler hasan kardeş.amin.
hayırlı olsun Bora abi güzel günlerde binmek nasip olsun inşallah
sağolasın önderim.
hayırlı uğurlu olsun bora abi. allah kaza bela vermesin. güzel günlerde binmeyi nasip etsin.:rendeer:
teşekkürler gürselim.
Hayırlı olsun Bora kardeş, Allah kaza bela vermesin... artık bi ara kuyruğunu doğrulturuz :cat: Artık yer ve zamanı sen tayin edersin :thumleft:
sağolasın muzaffer kardeş,amin cümlemize.hay hay,tabiiki.
Hayırlı olsun bora bi iyi günlerde kullan...
teşekkürler muhammed kardeş.
hepimizin tekeri düz bassın,allah hepimizi kazadan beladan korusun,ağız tadıyla binmek nasip etsin.amin.

bora kardeş ben anlamam hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim:rendeer:YALNIZ kurallarım apaçık ortada bilirsinbenim yaptığım kuyruk doğrultma kanununu hatırlatmakta fayda görüyorum kanunu çiğneyen benim gazabıma uğrar aynı KETO gibi olur okadarrrrr:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar