yeni motorum bisan lifan 250cc V motor

2400 TL ye aldım 2006 model çok seri hızlanıyor performansına laf yok :)
21032012109.jpg

21032012110.jpg

21032012111.jpg

21032012112.jpg

21032012113.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı ve uğurlu olsun. Makine temiz görünüyor. Allah kaza bela göstermesin.

Hayırlı ve uğurlu olsun. Makine temiz görünüyor. Allah kaza bela göstermesin.
pas lekesi sadece egozstun orda 1 cm falan bişeydi :) çok temiz ama boyatmış eski sahibi keyfe keder tramer kaydına falan baktırdım herhangi kazası belası yok zaten adam hiç binmemiş bile motora garajda yatıyordu

pas lekesi sadece egozstun orda 1 cm falan bişeydi :) çok temiz ama boyatmış eski sahibi keyfe keder tramer kaydına falan baktırdım herhangi kazası belası yok zaten adam hiç binmemiş bile motora garajda yatıyordu
Nikelajlar iyi parlıyor. Pas kısmını ise Wd40 ile çıkarmayı deneyebilirsin. Uzun süre yattıysa yağını suyunu değiştirmende fayda var.

hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler

hayalimdeki motosikletlerden birisi. çok temiz bişi güle güle kullanın Allah kaza vermesin.
Tekeriniz düz bassın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Roadstar'ın orijinal arka lastiğine pek güvenme,ön lastik iş görür ancak arka lastik kaymaya çok müsaittir Pirelli ya da Metzeler takmanı öneririm.Bulabilirsen Mitas da olabilir.

eski sahibi kimse çok temiz bakmış gibi görünüyor hayırlı uğurlu olsun....

ha bu arada geçen sene edirneye giderken beni satan :) arkadaş sendin galiba
bu sene mazeret istemiyorum ona göre :bounce:

hayirli olsun, gercekten guzel bir parca :) lifan urunleri cok kalitelidir, kesinlikle pisman etmez seni, tekerin duz bassin

kalkışı ünlü bi motordur..v motor olması büyük avantaj muadilleri arasında...kullanıcıları genel olarak memnundu...kazasız belasız inşallah...

kanka bu motor yamaha virago 250'nin kopyası diye biliyorum. çok kaliteli diye duymuştum.

tekerin düz bassın hayırlı olsun kardeşimm :))

Bu arada dikkatimi çekti. Arka çamurluğun normal halimi o, yani sanki biraz havada gibi geldi bana

maşallah kız gibi :) hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin...

Öncelikle hayırlı olsun iyi bir tercih yapmıssın.

Lucas lifan'ın amortisör cok ayarsız arkaya yetişkin bırı oturdugunda o bosluk anında kayboluyor :)

hayalimdeki motosikletlerden birisi. çok temiz bişi güle güle kullanın Allah kaza vermesin.
Tekeriniz düz bassın
rabbim gönlüne göre verir inşallah :) amin inşallah teşekkürler
Roadstar'ın orijinal arka lastiğine pek güvenme,ön lastik iş görür ancak arka lastik kaymaya çok müsaittir Pirelli ya da Metzeler takmanı öneririm.Bulabilirsen Mitas da olabilir.
tamam abi biraz maddi sıkıntılar içersindeyim kendimi topladığım gibi önerini değerlendireceğim teşekkür ederim :)
ha bu arada geçen sene edirneye giderken beni satan :) arkadaş sendin galiba
bu sene mazeret istemiyorum ona göre :bounce:
tamam bu sene sözüm olsun satış yok :p evet bendim o muhterem şahsiyet :p
guzel maakına hayırlı olsun kac goruyr bu otobanda sıkıntı olurmu
yok hocam çok seri hızlanıyor 110 120 hiç kendini kasmadan görüyor 130 gördüm halende gidiyordu fazla sıkıştırmak istemedim (KM doğru Citroen Nemo ile denedik)
kanka bu motor yamaha virago 250'nin kopyası diye biliyorum. çok kaliteli diye duymuştum.

tekerin düz bassın hayırlı olsun kardeşimm :))
kesinlikle öyle birebiri çok memnunum yolda tokatlarım senin motoru ona göre :queen:
Güle güle kullan.Yollarda görüşmek üzere... :)
alırım anektarlarını :pl: teşekkür ederim :)

Bu arada dikkatimi çekti. Arka çamurluğun normal halimi o, yani sanki biraz havada gibi geldi bana
normal hali orjinalini bozmamak için boya haricinde hiçbirşey yapılmamış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar