pas lekesi sadece egozstun orda 1 cm falan bişeydiHayırlı ve uğurlu olsun. Makine temiz görünüyor. Allah kaza bela göstermesin.
Nikelajlar iyi parlıyor. Pas kısmını ise Wd40 ile çıkarmayı deneyebilirsin. Uzun süre yattıysa yağını suyunu değiştirmende fayda var.pas lekesi sadece egozstun orda 1 cm falan bişeydiçok temiz ama boyatmış eski sahibi keyfe keder tramer kaydına falan baktırdım herhangi kazası belası yok zaten adam hiç binmemiş bile motora garajda yatıyordu
rabbim gönlüne göre verir inşallahhayalimdeki motosikletlerden birisi. çok temiz bişi güle güle kullanın Allah kaza vermesin.
Tekeriniz düz bassın
tamam abi biraz maddi sıkıntılar içersindeyim kendimi topladığım gibi önerini değerlendireceğim teşekkür ederimRoadstar'ın orijinal arka lastiğine pek güvenme,ön lastik iş görür ancak arka lastik kaymaya çok müsaittir Pirelli ya da Metzeler takmanı öneririm.Bulabilirsen Mitas da olabilir.
tamam bu sene sözüm olsun satış yokha bu arada geçen sene edirneye giderken beni satanarkadaş sendin galiba
bu sene mazeret istemiyorum ona göre :bounce:
yok hocam çok seri hızlanıyor 110 120 hiç kendini kasmadan görüyor 130 gördüm halende gidiyordu fazla sıkıştırmak istemedim (KM doğru Citroen Nemo ile denedik)guzel maakına hayırlı olsun kac goruyr bu otobanda sıkıntı olurmu
kesinlikle öyle birebiri çok memnunum yolda tokatlarım senin motoru ona göre :queen:kanka bu motor yamaha virago 250'nin kopyası diye biliyorum. çok kaliteli diye duymuştum.
tekerin düz bassın hayırlı olsun kardeşimm)
alırım anektarlarınıGüle güle kullan.Yollarda görüşmek üzere...![]()
normal hali orjinalini bozmamak için boya haricinde hiçbirşey yapılmamışBu arada dikkatimi çekti. Arka çamurluğun normal halimi o, yani sanki biraz havada gibi geldi bana