sıfırları yok ama sıfıra yakın benim gibi bulma şansınızda yok değilhayırlı olsuuun güle güle kullanııınmerak ettim bunların 0 km olanları hala satılıyor mu? Birde yedek parça durumu nasıl?
sıfırları yok ama sıfıra yakın benim gibi bulma şansınızda yok değilyedek parça biraz sıkıntılı bulunmazsada 20 30 neyse fazla verip tornada yaptırcaz yaptırılabilenleri demokraside çare tükenmez
![]()
hayırlı olsun kadeş sıfır gibi parlıyor bende almayı düşünüyorum ama bulamadım bu kadar temizini
aldığım motor bu ilandaki motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6345-km-de-bisan-roadstar-250-62854765/detay/
27 Ekimden Beri hatta daha eski bir ilan 1 sene geçti diye tahmin ediyorum devamlı buna bakp hayaller kurdum keşke alabilsem bunu diye sonra cbf150 ye merak saldım ve tanıdık vasıtasıyla kazalı cbf aldım kelepir denk geldi tamir ettirdim hevesimi aldım kredi kartı borçlarımda çoğalınca satmaya karar verdim aklıma birden bu geldi acaba satıldımı diye? baktığımda şok oldum satılmamıştı hemen aradım o arada cbf ye müşteri çıktı ertesi gün gelip aldılar 3200 tl ye sattım sattığım gibi doğru lüleburgaza gittim aldm geldim herşeyde vardır bir hayır demekki o motor bana kısmetmiş bende beklemiyordum bu kadar temizini
Bu motor bence senin nasibinmiş zaten de bugünleri bekliyomuş :cherry: Aranızda artık ayrı bir bağ oluşur:cherry: