yeni motorum bisan lifan 250cc V motor

hayırlı olsuuun güle güle kullanııın :) merak ettim bunların 0 km olanları hala satılıyor mu? Birde yedek parça durumu nasıl?

hayırlı olsuuun güle güle kullanııın :) merak ettim bunların 0 km olanları hala satılıyor mu? Birde yedek parça durumu nasıl?
sıfırları yok ama sıfıra yakın benim gibi bulma şansınızda yok değil :) yedek parça biraz sıkıntılı bulunmazsada 20 30 neyse fazla verip tornada yaptırcaz yaptırılabilenleri demokraside çare tükenmez :)

sıfırları yok ama sıfıra yakın benim gibi bulma şansınızda yok değil :) yedek parça biraz sıkıntılı bulunmazsada 20 30 neyse fazla verip tornada yaptırcaz yaptırılabilenleri demokraside çare tükenmez :)

Valla torna morna işlerinden anlamam pek elimden de gelmez. Anca yağ değiştirip hava filtresi temizlerim ben :p 0 ı olsaydı güzel olurdu neyse ama yine de yakışıklı makina aklımın bi köşesine yazdım :) allah daha iyilerini nasip etsin tekeriniz düz bassın

Hayırlı olsun.Benim 4 sene kullandığım bir motordur.Bana hiçbir sorun çıkarmamıştı ve çok memnundum.İzmir çeşme ye kadar giedip dönmüştüm.Hiç yolda bırakmadı.Yalnız ani frenlemede çok çabuk kafa kırıp devrilen bir motor.Ani frenlemede arka frenle dengeli basmak gerekiyor.Kazasız sürüşler dilerim...:)

Hayırlı uğurlu olsun Maşallah çok temiz görünüyor. Kazasız belasız sürüşler...

önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim tebrikleriniz için rabbim cümlemize kaza bela bide ceza göstermez inşallah tekerimizin düz basması dileğiyle :rendeer:

hayırlı olsun kadeş sıfır gibi parlıyor bende almayı düşünüyorum ama bulamadım bu kadar temizini

_w_

Hayırlı olsun, makina yakışıklı kazasız sürüşler :)

hayırlı olsun kadeş sıfır gibi parlıyor bende almayı düşünüyorum ama bulamadım bu kadar temizini

aldığım motor bu ilandaki motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6345-km-de-bisan-roadstar-250-62854765/detay/
27 Ekimden Beri hatta daha eski bir ilan 1 sene geçti diye tahmin ediyorum devamlı buna bakp hayaller kurdum keşke alabilsem bunu diye sonra cbf150 ye merak saldım ve tanıdık vasıtasıyla kazalı cbf aldım kelepir denk geldi tamir ettirdim hevesimi aldım kredi kartı borçlarımda çoğalınca satmaya karar verdim aklıma birden bu geldi acaba satıldımı diye? baktığımda şok oldum satılmamıştı hemen aradım o arada cbf ye müşteri çıktı ertesi gün gelip aldılar 3200 tl ye sattım sattığım gibi doğru lüleburgaza gittim aldm geldim herşeyde vardır bir hayır demekki o motor bana kısmetmiş bende beklemiyordum bu kadar temizini

aldığım motor bu ilandaki motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6345-km-de-bisan-roadstar-250-62854765/detay/
27 Ekimden Beri hatta daha eski bir ilan 1 sene geçti diye tahmin ediyorum devamlı buna bakp hayaller kurdum keşke alabilsem bunu diye sonra cbf150 ye merak saldım ve tanıdık vasıtasıyla kazalı cbf aldım kelepir denk geldi tamir ettirdim hevesimi aldım kredi kartı borçlarımda çoğalınca satmaya karar verdim aklıma birden bu geldi acaba satıldımı diye? baktığımda şok oldum satılmamıştı hemen aradım o arada cbf ye müşteri çıktı ertesi gün gelip aldılar 3200 tl ye sattım sattığım gibi doğru lüleburgaza gittim aldm geldim herşeyde vardır bir hayır demekki o motor bana kısmetmiş bende beklemiyordum bu kadar temizini

Bu motor bence senin nasibinmiş zaten de bugünleri bekliyomuş :cherry: Aranızda artık ayrı bir bağ oluşur:cherry:

Bu motor bence senin nasibinmiş zaten de bugünleri bekliyomuş :cherry: Aranızda artık ayrı bir bağ oluşur:cherry:

kesinlikle Allaha şükür çok büyük bir isteğim ve hayalim olmadı olanlarda er yada geç benim oluyor Allahıma bin şükür o zaman bunu alamıyordum parasızlıktan şimdi 2300 e aldım 1000 tlde bana kaldı herşeyde vardır hayır derler ya işte bu olsa gerek hem borcumu hafiflettim hem istediğim motoru aldım motor kısmındaki kağıt uyarı yapışkanları bile duruyor adam hiçmi yıkamadı motoru arkadaş :mrgreen:

Hayırlı olsun kardeşim
vallahi o fiyata temiz motor bulmak zor ama sen başarmış görünüyorsun :)
Tekerin düz bassın

kırmızı olsun bin lira fazla olsun nasılda buluyorsun böyle güzel şeyleri yok ki lifanımız gezelim hayırlı olsun bunu ıslamak lazım

öncelikle aramıza hoşgeldiniz. motorunuz hayırlı, kazasız ve dostunuz olsun. arka lastiğe dikkat edin. artçı olmadan sürüşlerde arka frene sert davranıldığında kuru asfaltta bile kayma yapıyor. zaten lastik dantik ve 2006 yılında üretilmiş neticede 6 yılda çürümüştür. (diş derinliğine aldanmayın) ayrıca bir arkadaşımız arka çamurluğun yüksekliğinden bahsetmiş. bisanların arka amortisörlerin ABCDE diye 5 kademeli sertlik ayarı var. ben C de kullanıyorum. seninki belki biraz daha yüksekte olabilir. iyi seçim yapmışsınız. bakımları devam ettiği sürece yolda bırakmaz. baba gibi motor izmir-ankara gittim geldim tık demedi. bence çinlinin en iyisi.
saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar