akü yeni marş tepki yok

merhaba arkadaşlar bundan 6 ay kadar önce aynı konuda yardım istemiştim çözemedim tekrardan yazmak istedim...

honda today motorumda yeni akü alıp bağladım herşey sorunsuz çalışıyor ama marştan tık ses yok düğmenin oraları söktüm baktım tornavida değdirdiğinde çıtır çıtır kıvılcım atıyor yani elektrik geliyor ama düğmeye basıldığında tık ses yok marşta sorun kesin olarak nerededir ona göre parça araştırcam :pale: yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi forumlar herkese

ayak marşı ile çalışıyormu ? Marş motorunda sorun olabilir...

Marş motoru arızalanmış olabilir mi? Çünkü basınca tık yok diyosunuz.

ygk

tık tık diye ses gelip zorlansa marş motoru yada kömürü derdim. ama hiç bir ses yoksa ilk önce tesisatı kontrol edin bence. sadece düğme değil marş motoruna elektrik sorunsuz gidiyor mu ? gidiyorsa marş motoru değişecek gitmiyorsa tesisatta nerde kopukluk var onu araştırırsınız

gram ses yok :S zaten bozulmadan önce ara ara basıyordu sonra birden hiç basmadı akü eski herhalde dedim umursamadım 2-3 ay sonra akü alıp taktığımda hiçbir tepki yok artık :) kabloları nasıl test edebilirim biraz cahilim kusura bakmayın marş motorunu tamamen yerinden sökeyimmi ne yapmamı önerirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes mars rublende sorun var servisine göster ugrasma daha beter edersin yapacagim derken :)

hepinize cevaplarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim ne zaman konu açsam hep yardımcı olan birilerini buldum çok sağolun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline takımı al mars motorunu sök öyle dene.. kömürlerî kontrol et zaten sökmek de dağıtıp toplamak da çok kolay kömür bitmişse git bi bobinciye kömür al yerleştir devam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar