[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dmi yarın için hava tahminini güncelledi. yağmur filan yok! :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

bir kullanıcının neden forumda uzaklaştırıldığına dair bilgilere nereden ulaşılabiliyor? ya da ulaşılabiliyor mu? KUVVETMİRA gitmiş mesela...

merhaba arkadaşlar pazartersi günü 1 günlüğüne ankara etimesgut'a geleceğim o civarlarda aksesuar ve yedek parça yönünden zengin servisler veya parçacılar varmı?

merhaba arkadaşlar pazartersi günü 1 günlüğüne ankara etimesgut'a geleceğim o civarlarda aksesuar ve yedek parça yönünden zengin servisler veya parçacılar varmı?

Motor mağazaları ağırlıklı olarak Çankaya tarafında, Ulus da var çin menşeili bayiler, fakat Etimesgut tarafında da birkaç yer olması lazım, oralarda oturan arkadaşlar yardımcı olacaklardır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motor mağazaları ağırlıklı olarak Çankaya tarafında, Ulus da var çin menşeili bayiler, fakat Etimesgut tarafında da birkaç yer olması lazım, oralarda oturan arkadaşlar yardımcı olacaklardır...

Ben eryamandayım, etimesguta bağlı.. Koray'ın dediği gibi birkaç yer var ama sanırım aradığın türden yerler değil. Hele Tiger için birşeyler düşünüyorsan.. Ulus yiba çarşısı derim.

Yıba Çarsısında Ulus Motor var, aksesuar ve yedek parça olarak fazlasıyla çeşit var. Alacaklarının fiyatlarını internetden araştır ona göre alırsın. Genelde fiyatları piyasaya göre uygun ama pazarlık etmeyi unutma

Motosikleti
VFR1200X

Etimesgutun içinde mert motor ve coşkun motor var. Hatta biz yarın sabah mert motora gideceğiz bikaç eksiği gidermek için. (öğlene kadar usta orada olacak) Ama senin aradığın tarzda yerler olduğunu sanmıyorum. Senin YİBA ya gitmen daha doğru olur.

Arkadaşlar az önce hakanın açılmakda inat eden disk kilidini demir testeresi kullanarak kesmek zorunda kaldık. Daha sonra benim önceden şarj ettirmiş olduğum aküyü taktım ama ne kadar uğraşsakda çalıştıramadık. Vurdurduk ittitrdik kaktırdık olmadı. Bujiyi buji anahtarı olmadan sökmeye çalıştık. Depoyu söktük hakan depoyu, ben bujiyi elime aldım :cherry: Buji kapkara yağ olmuş. Ocakda iyice yaktım ve benzinle sildim. Bikaç vurdurduk falan ve en sonunda çalıştı! Az önce eve çıktık ve şuan buz gibi biralarımızla keyif yapıyoruz. Tamirci çırağı gibi üstümüz başımız kapkara oldu ama çalışınca yüz ifademin çok komik olduğunu söylüyo hakancım :cat: Yarın Ustadaki işlerimiz (koruma demiri, Gidon düzeltme, buji vb.) yetişmez ise bu sefer sizlerle olamayabiliriz. Saygılar..

tüm ankara mt selam hüseyın abı yarın öğlen 1 gıbı orda olursanız bende yarın uğramaya bçalışırım abı gelemessem kusura bakma nıce mutlı yıllara herşey gönlünce olsun hayatında

Sağol bahadırcım.bekleriz kardeşim

Tüm Ankara MT adına bizden Hüseyin abimize gelsin bu şarkı!!!!:queen:

[YT]qZ-bMijtOng[/YT]

Bu şarkıyı ezberleyin pasta kesilirken söylersiniz.:)

aküyü şarj ettim gayet iyi doldu fakat motora takıp marş motoruna bastığımda motor gıv gıv etti çalışmadı bir çok sefer denedim yine çalışmadı sonunda akü tekrar boşaldı. bana tamirci yolu gözüktü haftaya gerçi gideceğiniz yerde özgür arkadaşın evin orda camiinin altında tamirci var ama açık olmayabilir

Arkadaşlar akşam çok güzeldi, erken kalkmak zorunda kaldığım için kusuruma bakmayın, gelen herkese teşekkür ederim. Çok atarlı bir çıkış yaptığımın farkındayım, kafam bozuk, onun içinde kusura bakmayın =)

ee beyler kimse bişi yazmamışşş neyse ben fotoları yüklüyorum atarım birazdannn..Kenan kafan bize mi bozuldu olm bize niye atar yapıyon ya??

Güzel bir mangal muhabbeti oldu, gelen herkesin gaz koluna sağlık :) soğukta 15 motorla etkinlik yapan MT yazın çoşar ben size diyim :cat:

Motosikleti
VFR1200X
Müdür biz eve zor geldik ya. Yağmur geçer diye burgerkingde kave içelim dedik kar falan başladı yanlaya yanlaya geldik. Hakanı görmeliydiniz drift king hakan =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar