Nerde bu 2012 Cbf'iler nerde bu fotoğraflar
)nerde bu millet!!
)
sıkıştırma oranı değiştiğinden yakıt artar ve rampa çekişin düşer.. piston sekman gömlek hesabındaki sıkıştırma oranı mühendislerc3e hesaplanmış değerleridir. illaki kurcalama ile değişen bişiler olurbenim motorun benden önceki sahibi egzosun sonuna 7 8 delik açmış
motorun performansına, yakıtına vb bi etkisi olur mu?
bi de bunları nasıl giderebilirim bi bilgisi olan varsa yol göstersin lütfen şimdiden teşekkürler![]()
sıkıştırma oranı değiştiğinden yakıt artar ve rampa çekişin düşer.. piston sekman gömlek hesabındaki sıkıştırma oranı mühendislerc3e hesaplanmış değerleridir. illaki kurcalama ile değişen bişiler olur
araba egsozcusuna gidip deliklere sarı kaynak (lehim) yaptırabilirsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
honda ile ilgili bi başlık açmışlar zam bindir di diye oarayada yazdım.. cbf.. kasım da3700 tl den başlar yaza 4400 olur. ,
2011 model 2012 model farkından sezon durumuna ... sıfır alacaklar ocak ayında alasalardı 3990 tl ye 350 tl daha ucuza hemde pazarlık ile kış kıyamet günü çanta ve koruma demirlerini alabilirlerdi. yükselişte 170 tl lik kappa çantasını hem kafa hemde koruma demirini 4000 tl ye üstünde alan arkadaşlar da var.. her yıl aynı terhane..
herkese iyi günler, h.sonu motorumla 110 km civarında yaptım. ancak yakıt göstergesi yarım deponu biraz üstünde. yarım depo ile 3/4 depo arasında bir yerde. acaba motorda mı sorun vardır, yoksa yakıt göstergesinde mi çözemedim. 200 kmye gelince tekrar benzin alacam, o zaman ordaya çıkacaktır sanırım. ama eğer sorun motorda ise neden bu kadar çok yakar ???????
Evet bundan sonra alacaklara hayırlı olsun ,gecen sene kdv indirimiyle 3.700 olan motor şimdi tekrardan ilk fiyatlarına gelmiş oldu.Gerek honda marka olarak gerekte cbf 150 nin kendisi cumhuriyet altını gibi,maşallahı var.Bende 4.000 tlye 12 taksitle almıştım ,bide yanında alt üst koruma demiri,yan ayaklık ve bide kilit hediye almıştım sıkı bir pazarlıklla.Şimdi düşününce ii ki almışım diyebiliyorum,Allah bundan sonra alacak olan cbf cilerin yardımcısı olsuncbf 4350 tl oldu.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
merhaba arkadaslar bende antalyadan yeni bir cbf ci olarak aranıza katıldım. Çok keyifli bir makine, ufak tefek kusurları var ama yinede güzel. Benimkininde arka camurluğu yamukplaka takarken farkettim...kendim düzeltebilirmiyim yada bir ustayamı yaptırmalıyım?
evet simit tank var. demek ondan kaynaklanıyormuş. yan ayaklık demirini eğmeyi denediniz mi hiç, ya da o ayaklığın tutturulduğu demiri.
o demirleri biraz eğsek yeterli olur gibi geliyor bana.