bizim oğlan üşümesin dışarda![]()
Yok Kenan'ım free takılacağım@FatihKarakaş, gelirken Elif'ide getir =)
Yok Kenan'ım free takılacağım
Lastiklerimin genel durumu iyi olmadığından getiremeyeceğimi söylesem bahane geçerli olur mu acabeee
Bu arada ben lastik fiyatlarından da gerçekten hiç bahsetmedim. Nerdeyse ikinci el motor parası yahuuu
Pirelli Angelabi çok para, yapacak birşey yok, ben 840 tl verdim :s
sen pirelli angel mı baktın ?
Hüseyin hocam ortamdan yana hiç çekincemiz yok , gönlümüz rahat yaniKenan +1 serap değil mi? aramızda eşlerimiz kız arkadaşlarımız da olacak.arkadaşlar eş ve kız arkadaşlarınızı gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz
Pirelli Angel
Bridgestone Batlax
Dunlop
Metzeler M5
baktım arka için ortalama 550 ön için 400 tl istiyorlar
Kenan +1 serap değil mi? aramızda eşlerimiz kız arkadaşlarımız da olacak.arkadaşlar eş ve kız arkadaşlarınızı gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz
Merhaba arkadaşlar, hepinize selamlar![]()
söz vermeyim ama musait olursam bende gelirim
Merhaba hoş geldiniz.kalıcı ve katılımcı olmanız dileklerimizle.Merhaba arkadaşlar, hepinize selamlar![]()
Gelemesem de, Mutlu yıllar dilerim.Sakallı deri montlu mu dedi birisi buyrun geldim....
Arkadaşlar Bir sonraki buluşmamız benim doğum günümün ertesi günü olan 11.03.2011 pazar günü saat 13:00 da sevgili özgür kardeşimizin o gün için bize tahsis ettiği bahçeli evde yapılacaktır.o gün hem doğum günümü kutlayıp pastamızı yiyeceğiz hemde yakılan kamp ateşi etrafında yapılan mangalımızdan leziz yemeklerimizi yeyip,safa ve alper kardeşimizin getireceği pikapta çalan zeki müren eşliğinde içeceklerimizi yudumlayacağız.
Doğum günüme Katılmanızı diler sevgiler sunarım.
ohooo ok abi, takılırız beraber, tanışmış oluruz bari =)
Yer abi yer, ben seni düşünüyorum falan falan dersen birşey demez, ben yaşadım, biliyorum =)
Bu gün itibari ile KAWASAKİ EN-500 ümü almış bulunmaktayım.:queen:
1. bildiğiniz bir egzozcu varmıdır.
2. lastık bulmam lazım :S
3. muayne (yanlıs yazmış olabılırım) yaptıracam .
:thumleft::flower::thumleft::flower: