Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aleykum selam tosunum..motorun nerde ne kadar parçası varsa hepsini söküp temizleyip yağladım miller dahil..depoya da cila attım zaten bi o temiz gerisi çamur içinde motorun:) sen naptın? Korayla fatih apaçi olcaklarmis :) çok güldüm :):) canları sıkılıyo :)

bizde antalyaya gittik abi arkadaşlarla oradaki abilerimle konuştuk tanıştık gezdik :p

koray abi gil zaten apaçhe idi yeni mi öğreniyon abi :p :p :p

Bu 5000 d/d titreşimi hissedenler paylaşırsa sevinirim.

mersinde mustafa abi cakmak3306 oda diyordu bunu 5 binde flan az titreşim var ama sonrasında yok diyordu sadece 5 de imiş

a.s adaşım bugün ben çalıştım boş adamlarda aylak aylak gezdi:p

boş adam her zaman gezer abi yeter ki izni bulsun boş durmak olmaz :p

s.a apaçiler :queen:

a.s. koray abi nasılsın bakem

Son düzenleme:

F54

kanka sen harbi çinlisin motorunda yamaha yazdığına bakma:queen:

o değilde bi yamaha penyesi aldım akıllara zarar.. sırf o penye için motoru satmam beee ...
çinli fatih.. fuarda standlarda senden çok vardı ulem:queen:

F54

kanka sende çok reklamcı sın hee haberin olsun ben olsam öyle şeylere para vermem:cat:
eğer üzerinde bi marka yazıyorsa beleş se giyerim değilse üzerime giymem:farao:

ne alakası var kanka, sen o zman neden yamaha aldın.. motorunda koskoca marka amblem var.. sök o yapıştırmaları o zman :queen:

F54

abisi motorun üzerinde yazar ama ben üzerime yamaha yazan birşey almam para vermem banane yamaha reklam yapacaksa ücretini ödesin bi zahmet:jocolor:
sen de bu sayfada abudik gubudik resimler paylaşma:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekmek arası dürüm ne demek yahu çiroki koray:)

oooo kankam buradamıydın.. bizde tam senden bahsediyorduk , ön kaldıranlar aynasız gezenler egzoz patlatanlar falan:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne oldu apache abidik gubidik resim mi oldu moruk:) koray panpamın moralini bozma apache alacak o :) hehe

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

moruk şu motor 10bini devirsin ben biraz paralanayım sen apaçiyi o zaman yolda gör simdi daha taze diye p!ç etmiyim diyorum :) panpa bana depo kılıfı bulsana yahu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

kanka senin motora ne kadar çok benziyor :) www.sahibinden.com/ilan/vasita-moto...l-ybr-125-yeni-kasa-modifiyeli-75881085/detay

F54

ya ekmekdöner o yamahayı satamaz o kadar aksesuar taktı angaralı apacheler gibi yapmaya çok uğraştı:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyaz yanak eksik ama moruk :) piooner teyp eksik bide o dizlikleri çıkarması lazım önce :)

Şu motorun neresi apaçi beyaa , şu güzelliğe bakın hele ağzınızın suyunu silin peçete alın içerden :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu kılıkla motorlu baytara benziyo :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka bu apaçi motoru dı mi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar