Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dürümüm dönerim ne oooo bu koray ve f54 adamı seni fişfişledilermi yoksa söle bana , sana kaç para verdiler ? onlar kaç para verdiyse ben 2 katını vereceğim sana dön benim tarafa bak dimedi dime :cherry:

abi ben hondaya gıcık kapıyorum para pulla derdim yok senlik de birşey yok olay honda co. ile alakalı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

ben kaçar yarın iş görüşmem var.. bana şans dileyin arkadaşlar :)

hadi insallah gönlüne göre olsun..

koray ağda yapmayı unutma bıyıkları da aldır ki adamların gözüne gir aslan kanka kap şu işisen yaparsın hadi yavrum sen busun işte:queen:

Aynen kanka kendimizi beğendirelim ki, işimiz olsun..Frito lay dışında bi yerden telefon aldım da bugün oraya gideceğim.. İmkanlar frito laydan daha iyi.

---------- Post added at 08:37 ---------- Previous post was at 08:35 ----------

irfan abi senin ne güzel profil resmin var öyle kim çekti bakim:p
ben artık resim sanatçılığı işine giriyorum güzel ekmek var bu işte :cherry:
ulen size hayranım ya baksana adamlar istanbula fuara gidiyor ben de boya yapmaya vallaha helal olsun:p

Kanka ek işe mi başladım bakam :)
yaw bizim burda kavanium inşaatları var.. İstersen sana oralar iş bulurum.. Nede olsa ek iş yani... :queen:

S.a günaydın beyler bu 2012 lerle bizimkilerin motor özellikleri aynı değil mi beygir felan

F54

beyler iyi günler
bugün handikap koray yüzünden ceza yedik sevgili modaretörden:santa:
MT yönetiminden bir uyarı aldınız
Sayın F54,

Motosiklet.net forum kurallarına uymadığınız tespit edilmiş olup aşağıdaki
sebepten dolayı ceza puanı almış bulunmaktasınız.

Ceza sebebi:
-------
Çoklu üyelik ihlalleri forumuna konuda adı geçenler dışında yorum yapılması yasaktır.

-------

Lütfen forum kurallarını dikkatlice tekrar okuyunuz.
Herşey herkesin katılabileceği daha kaliteli bir forum için.

Saygılar,
Motosiklet.net Forum

Türkiyeye hiç 12,5 hp gücünde ybr geldimi arkadaşlar birisi iddaa ediyor başka bir sitede ruhsatımda öyle yazıyor eski ybr 12,5 hp falan diye kafama takıldı böyle birşey olabilir de ama ben ne gördüm ne duydum ?

Biraz araştırdım 2004 modeller 13 hp 2005 ve sonrası avrupa emisyon normları nedeniyle 10 hp düşürülmüş :silent:

Trafikte bitmemiş 2004 lerden uzak durmak lazım o halde +3hp farkedilir ybr için :)

beyler iyi günler
bugün handikap koray yüzünden ceza yedik sevgili modaretörden:santa:
MT yönetiminden bir uyarı aldınız
Sayın F54,

Motosiklet.net forum kurallarına uymadığınız tespit edilmiş olup aşağıdaki
sebepten dolayı ceza puanı almış bulunmaktasınız.

Ceza sebebi:
-------
Çoklu üyelik ihlalleri forumuna konuda adı geçenler dışında yorum yapılması yasaktır.

-------

Lütfen forum kurallarını dikkatlice tekrar okuyunuz.
Herşey herkesin katılabileceği daha kaliteli bir forum için.

Saygılar,
Motosiklet.net Forum

İyi olmuş... hahahah :queen: zaten bi gün körfez team ı kovacaklar siteden:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi olmuş... hahahah :queen: zaten bi gün körfez team ı kovacaklar siteden:cherry:

selamun aleykum ağalar..koray giderken milleti de yanında götürüyon valla moruk modlar ybr topiğini komple aforoz edecek senin yüzünden :) senin iş ne oldu bu arada?

F54

kanka bi tarafına kına yak yaz da geliyor herkez görür yani:queen:
senin için çoklu üyelik uyarısı vardı bende ona yorum yaptım o sebeten dolayı ceza yedik:farao:
hiç demokratik bi site değil:farao:

Biraz araştırdım 2004 modeller 13 hp 2005 ve sonrası avrupa emisyon normları nedeniyle 10 hp düşürülmüş :silent:

Trafikte bitmemiş 2004 lerden uzak durmak lazım o halde +3hp farkedilir ybr için :)
erzinde bi tanıdığımda var 2004 model 80.000 civarı taş gibi makina cbf ile yetişemiyorum arkasına

Son düzenleme:
2004 model ybr ben kullandım. hala sattığım arkadaşta duruyor. ben 13 hp nin bir farkını görmedim. çünkü 2009 ile ufak bir yarıştırdık aynı idiler.
erzin de ki motor belki modifiyeli olabilir.

hatta titan s ler vardı. 2003-2004 model 12,5 hp idiler. 2005 -2006 cg ise 11 hp aynı gidiyorlardı.
katoloklar yanıltmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar