beyler irfan abinin bi videosunu buldum izleyin bakalım nasıl çalmış:queen:
http://www.youtube.com/watch?v=sVsAW1oJfuI
irfan abin nasıl olsa yağ yakıyo diye motora benzın de koymuyomus artık 10 numara yağı çakıyomus devam![]()
kanka o zaten klarnetçi hüsnü nün tek rakibi ama işte nedense piyanist yazmış nejat alp i seviyor galiba :queen:kanka o nick i yanlış almış o zaman
piyanist_irf OUT
zurnacı_irf İN :queen:
---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
bugün izmite geldi.. bi iş vardı .. baktım motorda bişeylerle uğraşıyor.. napıyon dedim..
dedi kanka şu huniyi tutta yağ koyalım.. zavallıda hiç kalmamış :queen:
irfan abin nasıl olsa yağ yakıyo diye motora benzın de koymuyomus artık 10 numara yağı çakıyomus devam![]()
bizde para geçmez:farao:dürümüm dönerim ne oooo bu koray ve f54 adamı seni fişfişledilermi yoksa söle bana , sana kaç para verdiler ? onlar kaç para verdiyse ben 2 katını vereceğim sana dön benim tarafa bak dimedi dime :cherry:
Ybr sayfasına gel dedim sana giydiriyoruz dedim oralı olmadı.. Bende fatihe giydiriyom diyo :queen:
bizde para geçmez:farao:
ama sen buraya takıl ybr tayfası olarak senin yağ sponsorun olalım motorun ne kadar yağ yakarsa ekmekdöner handikap koray ve bekçi fatih tarafından karşılanacaktır:queen:
len handikap günden güne adam mı toplamaya başladın ?:cherry: dürüm döneride kattınız saflarınıza , ehhhh be olm öle olsun len çok pis kinciyimdir ben bunu yermiyim :cherry:
tamam bakalım saldırın saldırın , ulen handikap kimden yanasın olm kimin kayığına binsen onun düdüğünü çalıyon :cherry: ehhh o düdüğüde ben sana öttürmemmi ?:queen:
İrfan aga duydun zilin sesini .. hadi getir motoru da yağ ekleyek :queen:
很想使用中国制造的产品。
我的生命是坟墓和中国产品的顶部......其余的我的生活
在这种方式将继续...
征服者
abi sen de öyle motor almışsın harbiden hayret baksana senden bi tane daha yok ne desek içi boş kalmaz yani :queen:len handikap günden güne adam mı toplamaya başladın ?:cherry: dürüm döneride kattınız saflarınıza , ehhhh be olm öle olsun len çok pis kinciyimdir ben bunu yermiyim :cherry:
tamam bakalım saldırın saldırın , ulen handikap kimden yanasın olm kimin kayığına binsen onun düdüğünü çalıyon :cherry: ehhh o düdüğüde ben sana öttürmemmi ?:queen:
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
tamam beyler hadi geçmiş olsun :cherry: ybr topiğinde olmaması gereken 3 adam, ybr topiği gümlemiştir başınız sağolsun :cherry:
fatihim motorpisikletim aptalmıyım len ben ybr topiğinde kafa tutacağım, olduuu bütün ybr ciler çullanın üstüme du bi koşu bende cbf leri toplayayım :cherry:
hayy anasını yavvvv benden başka kimsede cbf yok len çevreder: İMDAATTTTTT HELPP, S.O.S
koray ağda yapmayı unutma bıyıkları da aldır ki adamların gözüne gir aslan kanka kap şu işisen yaparsın hadi yavrum sen busun işte:queen:ben kaçar yarın iş görüşmem var.. bana şans dileyin arkadaşlar![]()
ben kaçar yarın iş görüşmem var.. bana şans dileyin arkadaşlar![]()
şekerim yarın kaçta gidiyon istanbula..